Останні новини у beauty-сфері

Поради від майстрів BloomNails по догляду за обличчям в холодну пору

Назад у блог
Поради від майстрів BloomNails по догляду за обличчям в холодну пору
27 / 10 / 20

Вітер та мороз на вулиці, опалювальні прилади у приміщенні дають видимий ефект на ніжній шкірі обличчя, при цьому зовсім не позитивний. Від перепадів температури шкіра розігрівається, мерзне і навіть перемерзає. Від цього змінюється її відтінок, знижується пружність, вона виглядає втомленою. Якщо на шкірі з'являється лущення, а червоні плями довго не сходять, є привід задуматися про посилений догляд та додатковий захист покриву.

Професійні поради від майстрів BloomNails з догляду за обличчям у холодну пору року 

Майстри салону рекомендують клієнтам оптимальний догляд після всіх процедур, зроблених у нас. Запрошуємо вас на професійну консультацію щодо експертного догляду за шкірою обличчя. Також ми дамо загальні рекомендації, які просто та недорого ви зможете виконувати щодня вдома:

  • Ранкові ритуали. Як тільки настали холоди і ви відчули нестачу зволоження шкіри, починайте користуватися косметикою догляду з жировими компонентами в складі. Добре впливають на шкіру рослинні олії, що перешкоджають втраті вологи. Не варто наносити косметику перед виходом з дому. Намагайтеся дати їй час на повне вбирання. Хоча б за 1-2 години до виходу мають бути зроблені та завершені всі доглядові процедури.
  • Якщо влітку носити тональний крем на обличчі дискомфортно, то взимку він позитивно вплине на захист. Пудра та тональний крем послужать бар'єром від вітру, морозу та опадів. Використовуйте стійку косметику, а перед багатогодинною прогулянкою в холодну погоду наносите спеціальний крем. Він щільніший і має позначку «cold cream».
  • Вечірній догляд. Намагайтеся відмовитися від умивання гарячою водою. Вона шкідлива також, як і температурні перепади. Не варто використовувати мило для очищення, щоб не висушувати шкіру ще сильніше. Подбайте про нічний догляд. Добре було б підібрати крем із заспокійливим, зволожуючим чи регенеруючим дією. Корисними компонентами у складі стануть гіалуронова кислота, плацента, вітамін Е та всі жиророзчинні вітаміни.

Корисні рекомендації з косметики в холодну пору року 

Якщо на шкірі з'явилися тріщини та лущення, варто використовувати аптечні мазі та інші засоби, у складі яких є цераміди та декспантенол.

Догляд за обличчям узимку неможливий без масок. На ринку представлені різноманітні маски для обличчя на кремовій, гелевій основі, одно- та багатоетапні, тканинні, з ефектом, що охолоджує. Всі вони вирішують різні проблеми і, звичайно, найчастіше націлені на жінок, які живуть у містах і зазнають шкідливого впливу забрудненого повітря.

Використовуйте маски хоча б один-два рази на тиждень. Хороші всі варіанти з поживним, детокс та відновлюючим ефектом. Головне завдання полягає у відновленні кератинового шару, який руйнується при різких перепадах температури.

Також включайте у зимовий догляд за обличчям косметику для шкіри губ. Важливо, щоби це були не просто гігієнічні помади, а поживні бальзами. Густо наносите їх на ніч як маску, особливо на дуже суху, огрубілу шкіру з тріщинами.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              уход за лицом в холодное время года


Ефективні процедури у салоні краси BloomNails 

Зима – це період як для вимушених косметологічних процедур. Вона підходить для доглядових комплексів, які не рекомендується робити влітку. Це омолоджують лазерні процедури, всілякі пілінги, після яких шкіра повинна відновитися і їй не рекомендовано вплив сонця. Рекомендуємо не пропустити гарячий сезон. Догляд за шкірою обличчя в холодну пору року дасть приголомшливий результат навесні. Майстри нашого салону краси підберуть його вам індивідуально.

в інтернет-магазин Зателефонувати