Останні новини у beauty-сфері

Який засіб для укладання волосся вибрати?

Назад у блог
Який засіб для укладання волосся вибрати?
28 / 07 / 21

Регулярна зміна зачісок і використання хімічних препаратів для фарбування або освітлення може привести до самих неприємних наслідків, включаючи виснаження волосся і втрату обсягу. Для отримання більш виразного ефекту при укладанні сьогодні користуються найрізноманітніші інструменти і косметика з моделюючим ефектом. Щоб зрозуміти, який з варіантів найкращим чином підійде саме для вас, слід розібратися в їх особливостях докладніше.

Інтернет-магазин косметики BLOOM має багаторічний досвід роботи, що дозволило нам максимально розширити каталог препаратів, якими ви можете скористатися в будь-який зручний час. Консультанти з готовністю дадуть відповідь на додаткові питання і допоможуть прийняти правильне рішення. Волосся можна розділити на кілька категорій по їх густоті, пористості, товщині і обсягом. Також потрібно звертати увагу на довжину локонів, щоб знайти підходяще засіб для укладання. Якщо волосся відрізняються низькою пористістю, то вони потребують більш м'яких укладальних засобах. Висока пористість передбачає використання коштів, які здатні зберегти вологу всередині волосків. Знаючи подібні нюанси, підібрати засіб для догляду і укладання буде значно простіше.

Засоби для надання об'єму

Косметика для волосся представлена ​​в нашому каталозі в такому ж широкому розмаїтті, як і препарати, здатні надати обсяг вашим волоссю. З цієї причини дівчата з довгим волоссям особливо зацікавлені в покупці косметики, яка допоможе збільшити обсяг біля кореня, де він зазвичай крадеться через тяжкості самих локонів. Забезпечити надійну фіксацію і зробити волосся більш об'ємними дозволяє правильно підібраний лак. Також потрібно пам'ятати про правила його нанесення. Розпорошувати засіб краще біля кореня.

Альтернативою лаку виступає мус або спрей. Подібні косметичні засоби відрізняються тим, що наносити їх потрібно на вологе волосся і розподіляти по всій довжині локонів. Під час сушіння важливо виключити розчісування аж до укладання, що дозволить зробити локони більш легкими і надати їм природний зовнішній вигляд.

Засоби для випрямлення волосся

Краща уходовая косметика дозволяє швидко відновити структуру волосся, але як бути в разі, коли мова йде про неслухняних локони. Для випрямлення зазвичай користуються спреями, флюїдами або помадкою. Перевагою рідкого спрею є додаткове зволоження. Його краще наносити тільки на злегка підсушені пасма, для чого слід гарненько витерти їх рушником. Після гарячої укладання досить буде закріпити засіб за допомогою «тягучки», яку розтирають по лінії росту волосся. Заміною спрею стане кремообразний флюїд, який використовується аналогічним чином.

Щоб випрямити довге волосся, рекомендується використовувати фен, а також круглу щітку. Починати краще з нижнього ряду волосся, зібравши верхній ряд за допомогою шпильки. Поступово додавайте нові пасма, вивільняючи їх з шпильки. Пасма, які є обрамленням для особи, слід витягати в найостаннішу чергу.

Засоби для створення локонів

Не менш актуальним рішенням є створення окремих пасом, для чого рекомендується приділити увагу гелям, мусів або пінкам. Пам'ятайте, що подібні засоби для укладання наносять руками. Під час розгладження складу по поверхні волосся не забувайте трохи підкручувати локони, що дозволить домогтися найбільш виразного результату. Після поглинання кошти волоссям на поверхні голови виникають завитки, у яких чітко видно структуру. Волосся слід сушити природним чином. Для полегшення цього завдання можна скористатися щипцями. Для створення локонів в прискореному порядку можна скористатися воском, який наносять на сухе волосся. Далі потрібно накрутити пасма на бігуді і підсушити їх трохи за допомогою фена.

Вибираємо засіб для укладання в залежності від типу волосся

Каталог брендового косметики постійно поповнюється новими препаратами, що дозволяє домагатися виразного результату, а також враховувати тип волосся, які потребують укладанні. Стайлінгові кошти досить різноманітні, щоб дівчата змогли укласти:

  • Жирне волосся. Для роботи з ними краще користуватися складами з силіконом, які потрібно розподіляти тільки на кінчики пасом, що дозволить не допустити ще більшого забруднення волосся.
  • Рідке волосся. Для укладання такої шевелюри слід використовувати склади спочатку на місцях, де волосся найбільш густі, а потім переходити до обробки менш густих пасом.
  • Тьмяне волосся. Щоб зробити локони більш яскравими, постарайтеся використовувати менше воску для волосся
  • Сухе волосся. Догляд за сухим волоссям передбачає використання коштів, які відрізняються високою концентрацією вологи в складі.
  • М'які волосся. Для створення укладання на м'яких волоссі не використовуйте засоби, які відповідають за сильну фіксацію. Їх недоліком є ​​здатність висушити локони, надавши їм ламкість, а також склеюючи їх між собою. Кращим рішенням стане використання складу, який відрізняється середньої фіксацією.

На ринку також можна знайти кошти для укладання, які використовуються для складних зачісок. Зазвичай вони представлені в лінійках восків і гелів.

засоби для укладанняПопулярні засоби для укладання

Якщо говорити про найбільш популярних засобах для укладання волосся, то можна виділити наступні категорії косметики:

Лак залишається класичним вибором, який і сьогодні не втратив своєї актуальності. Даний засіб для стайлінгу добре підходить навіть для сухих локонів або складних укладок. Щоб виключити склеювання волосся при нанесенні лаку, слід розпорошувати його на відстані в 20 см. Засіб незамінне, коли потрібно створити вечірню зачіску.

Муси й пінки слід віднести до універсальних складів, які служать для укладання волосся. Вони призначені для того, щоб надати волоссю оптимальну форму незалежно від їх типу. Використовувати їх можна навіть при щоденній фіксації, так як вони не виснажують волосся. Ключовою вимогою, яке потрібно дотримуватися кожній дівчині, є помірне застосування мусу. Якщо переборщити, то локони починають злипатися і стають жорсткішими і твердіше. Наносити такі кошти для укладання слід перед сушінням локонів феном, і розподіляти склад по всій довжині.

Спреї привертають увагу покупців завдяки своєму легкому складу, що є одним з головних переваг. Речовина практично невагоме, а також дозволяє надати кудрям блиск, не обтяжуючи локони. Спреї добре оберігають локони від впливу зовнішніх факторів. Користуватися спреями рекомендовано власницям тонкого волосся, які небезпечно перевантажувати мусами або пінками. У той же час спрей точно не буде кращим вибором, якщо мова йде про жорстких волоссі.

Гелі використовуються в ситуаціях, коли потрібно отримати найбільш міцну фіксацію. Вони відмінно зарекомендували себе в тих випадках, якщо потрібно створити певну форму і об'єм на короткому волоссі, а також при створенні ефекту мокрого локонів. Головною вимогою є відмова від використання засобу на тонких або пухнастих волоссі.

Воском називають тверду і щільну суміш, яка дозволяє міцно зафіксувати навіть самі неслухняне волосся. У той же час висока щільність речовини призводить до того, що віск може склеювати пасма, якщо не бути помірним при його нанесенні на поверхню волосся. Найкраще застосовувати засіб на окремих пасмах або на короткій стрижці.

Вибираємо чоловічі засоби для укладання волосся

Для представників сильної статі також існує великий асортимент засобів, які дозволяють забезпечити ефективну фіксацію пасом. Серед них можна виділити такий варіант, як глина, яка користується успіхом серед європейських чоловіків. Глина дозволяє міцно фіксувати непокірне волосся, тому вона відмінно підійде для того, щоб моделювати модні чоловічі зачіски. Матова глина рекомендована до застосування на короткої або середньої стрижці.

Альтернативою глині ​​може служити пудра. Дане стайлінгу дозволяє надати волоссю додатковий об'єм і зберегти його протягом тривалого часу. Також пудра забезпечує додаткову фіксацію зачіски і робить її більш свіжою. Цікавим вибором для чоловіків стане текстурируются пудра, яка добре підійде для короткого волосся і демонструє виразний матирующий ефект.

Вибираючи засіб укладання для чоловіків, варто звернути увагу на пасти. Вони з'явилися на ринку порівняно недавно, але вже встигли придбати велику популярність серед покупців. Подібні склади відрізняються хорошою щільністю, що нагадує крем, тому лише невеликої кількості паст буде досить для фіксації волосся.

Як правильно використовувати засоби для укладання і не шкодити волоссю?

Існує кілька простих рекомендацій, пам'ятаючи про які, можна буде зберегти бездоганну укладку і не завдати шкоди власному волоссю. На ринку є чимало препаратів, які передбачають захист при гарячої укладанні. Наявність відповідного маркера дозволить не тільки закріпити волосся, але і безпечно укласти їх навіть під дією фена. У салоні краси Bloomnails ви завжди можете замовити послугу догляду за волоссям.

Якщо волосся дуже тонкі, то краще користуватися складами, які відрізняються легкою текстурою. При виборі інструментів віддавайте перевагу тим, які мають керамічну поверхню. Краще відразу відмовитися від використання коштів для укладання з металевими елементами. Розпорошувати кошти для укладання слід на відстані від 20 см від поверхні волосся. У цьому випадку вони не будуть обтяжать і не злипнуться.

Під час укладання не забувайте користуватися термозахисними засобами. Також не слід використовувати фен для сушіння мокрого волосся. Локони потрібно попередньо підсушити, щоб вони були вологими, а не мокрими. При використанні для укладання кремів або масок наносити їх слід тільки на вологе волосся, починаючи від середини локонів і закінчуючи розподіл кошти біля коріння.

в інтернет-магазин Зателефонувати