Останні новини у beauty-сфері

Відновлення волосся після фарбування

Назад у блог
Відновлення волосся після фарбування
15 / 09 / 20

Кожна жінка бажає завжди виглядати і доглянутою відчувати себе впевнено у будь-якій ситуації. Один з найбільш часто задаються питань – як відновити структуру волосся після фарбування? Багато представниць прекрасної половини людства відзначають погіршення стану волосся після проведення процедури самостійно. Волосся стають тьмяним, втрачають здоровий блиск, січеться і стають тонше. Часто причиною таких відхилень від норми є використання неякісних бюджетних коштів.

Професійні майстри використовують виключно високоякісну і дорогу продукцію. Також одним з обов'язкових пунктів є проведення проби засобу, оскільки достатньо часто жінки відзначають несприятливу реакцію на використання певної косметичній продукції.

Відновлення волосся після фарбування: рекомендації кваліфікованих майстрів

Відновити волосся після фарбування? Перш все, майстри рекомендують звертатися до кваліфікованих фахівців, які допоможуть правильно підібрати засоби для фарбування, доповнивши процедуру необхідними комплексами вітамінів і інших елементів. При впливі фарбувальних порошків структура волосся погіршується. Для її відновлення необхідно використовувати засоби, в склад яких входить велика кількість амінокислот, кератину і гідролізованого білка. Слід відзначити, що у разі сильного пошкодження єдино правильним рішенням стане повна відмова від барвників до тих пір, поки не відросте нове волосся, а ушкоджені можна буде обстригти.

Сьогодні для відновлення волосся після фарбування фахівці пропонують різні рецепти. Ефективним засобом стане застосування маски, до складу якої входить мед і сік алое. У рівній кількості ці два компоненти необхідно змішати до однорідної маси і наносити на 30 хвилин всій довжині волосся.

Житній хліб – один з популярних компонентів, використовуються для відновлення стану волосся після фарбування. Для приготування такої маски необхідно змішати скоринки хліба з водою (настоювати не менше трьох годин). Готовий засіб втирається безпосередньо в ушкоджену шкіру голови. Час витримування – 35-40 хвилин. Після застосування маска ретельно змивається водою.

Авокадо. Крім ніжного легкого смаку, даний фрукт приваблює увагу майстрів відновлюючим ефектом. Для приготування маски знадобиться змішати м'якоть фрукта з майонезом (1 столова ложка), нанести на голову і змити після закінчення години. Після застосування ретельно промити волосся водою.

Маски на основі оливкової, касторової і обліпихової олії вважаються дуже ефективними. Для приготування таких коштів необхідно використовувати вітаміни А і Е, додаючи їх за кілька крапель в загальну масу.

Як відновити волосся після фарбування: правила догляду і поради фахівців

відновлення волосся після фарбування

Відновлення волосся після фарбування – важкий і відповідальний процес. Вам знадобиться:

  • Здійснювати фарбування не частіше двох разів у місяць.
  • Обов'язково укомплектувати вашу косметичку для волосся спеціальним бальзамом. На сьогоднішній день виробники надають можливість вибирати підходящі варіанти для догляду за фарбованим волоссям за різною ціною та з різними компонентами.
  • Підібрати ефективний шампунь.

Правильним рішенням стане придбання кондиціонера для волосся. Ідеально, якщо після застосування його не знадобиться змивати. Такі кошти вважаються більш ефективними. Таким чином, догляд за волоссям буде здійснюватися протягом усього дня.

Особливої популярністю у професійних майстрів сьогодні користуються засоби по догляду за фарбованими волоссям, в склад яких входить гліцерин і пантенол. Такі складові відновлюють структуру волосся навіть при сильному пошкодженні. Ефективними вважаються кошти, розроблені на основі кератину, колагену, протеїну шовку. Завдяки постійного застосування такої продукції, волосся будуть здоровими, міцними і шовковистим.

як відновити волосся після фарбування

Для того щоб ваші локони завжди виглядали красивими, здоровими і розкішними, процедури по догляду слід проводити систематично. Не рекомендується часте застосування фена. При можливості обмежте використання даного пристрою і дозвольте волоссю висихати самостійно. Величезний вплив на стан волосся надає правильне харчування, спосіб життя і регулярний прийом необхідних організму вітамінів.

Беручи до уваги рекомендації кваліфікованих майстрів і звертаючись до них за послугами, ви поліпшите стан волосся і шкіри голови. Не варто економити на косметичній продукції, призначеної для відновлення волосся після фарбування. Саме від якості таких засобів залежить ваш зовнішній вигляд і здоров'я.

в інтернет-магазин Зателефонувати