Останні новини у beauty-сфері

Воскова епіляція: особливості та переваги процедури

Назад у блог
Воскова епіляція: особливості та переваги процедури
01 / 07 / 20

Воскова епіляція є способом видалення небажаного волосся є відмінною альтернативою поширеному методу усунення волосся за допомогою бритви. Слід зазначити, що видалення волосся за допомогою воску є ефективним. За наявності м'яких волосків порятунок від небажаної рослинності буде відрізнятися помітною швидкістю. Ця процедура може бути рекомендована людям будь-якого віку. Крім того, до воскової епіляції можуть звертатись як жінки, так і чоловіки.

Воскову епіляцію, як ефективний метод видалення волосся на тривалий час, вибирають для себе багато людей, які прагнуть усунути небажану рослинність в області пахв, в інтимній зоні, на ногах та інших ділянках тіла. Для того, щоб виконати цю процедуру найбільш ефективно, рекомендується звертатися до професіоналів. У нашому салоні послуга воскової епіляції надається досвідченими фахівцями, які мають досконалу техніку.

Епіляція воском – процедура, яка відрізняється цілою низкою переваг:

  • волосся під час процедури видаляється з коренем (порівняно з використанням бритви);
  • ефект від застосування цього методу триває від двох тижнів до одного місяця;
  • спостерігається постійний ефект від воскової епіляції (волосся стає помітно тоншим);
  • шкіра тривалий час залишається гладкою (завдяки дії воску, який відлущує та видаляє відмерлі клітини шкірного покриву).

Таким чином, вирішивши пройти процедуру воскової епіляції, клієнти отримують ідеальний результат. Відрослі волоски не виникають наступного дня, як у випадку з голінням.

Кому рекомендується воскова епіляція? Як виконується процедура?                                                                  эпиляция воском                                


епіляція воскомВоскова епіляція, як ефективний спосіб видалення небажаного волосся на тілі, рекомендується до застосування жінкам і чоловікам незалежно від віку. У тому випадку, коли є побоювання щодо хворобливості відчуттів під час процедури, може бути рекомендований прийом знеболювального препарату за деякий час до початку проведення.

При епіляції області пахв не рекомендується застосовувати дезодорант перед видаленням волосся, оскільки це мінімізує ефект роботи майстра. Крім того, не слід наносити на тіло лосьйони та зволожуючі креми перед процедурою.

Воскова епіляція виконується відповідно до наступних етапів:

  • У першому етапі відбувається підготовка до процедури. Виконується дезінфекція тієї ділянки тіла, на якій належить видалити волосся.
  • Наступний етап – нанесення воску та поступове видалення волосся з зазначеної ділянки. У процесі м'якої епіляції використовуються смужки паперу разом із воском. Жорстка епіляція передбачає застосування паперових смуг.
  • Завершальний етап - видалення зі шкірних покривів залишків воску, нанесення спеціального крему. 
  • Як часто варто робити воскову епіляцію? Які тимчасові перерви між процедурами мають бути? 

  • Періодичність воскової епіляції, а також часові інтервали між двома процедурами є важливим аспектом, на який слід звернути увагу. Курс процедур воскової епіляції підбирається з урахуванням того, з якою швидкістю росте волосся після попереднього їх видалення. Перерва між двома процедурами епіляції становить 3-4 тижні. У тому випадку, коли проводилося гоління волосся, видаляти небажану рослинність у даній ділянці за допомогою воску слід не раніше ніж через 5 днів. Скорочення інтервалу між восковими епіляціями може мати місце лише в окремих випадках, таких як необхідність терміново вирушити у відпустку.

Звернувшись до професіоналів кожен клієнт нашого салону отримує складання оптимального курсу процедур. Фахівці оцінюють швидкість росту волосся після останнього видалення, а також характеристики густини волосся на тілі.

Як доглядати шкіру після епіляції? Рекомендації спеціалістів 

 

  • Основними показаннями до виконання воскової епіляції є необхідність якісного та безпечного позбавлення небажаної рослинності на різних ділянках тіла, таких як руки, пахви, ноги,     восковая эпиляция ног обличчя та зона бікіні. Особливо використання такого підходу показано у тому випадку, коли інші методи викликають алергічні реакції та сухість шкіри. Застосування даного методу є однаково безпечним і рекомендованим як чоловікам, так жінок.
  • Виконавши процедуру видалення волосся за допомогою воску, необхідно точно дотримуватися рекомендацій спеціаліста з догляду за шкірою. Догляд за шкірою після епіляції зводиться до таких аспектів:
  • Не слід засмагати і піддавати шкіру дії скрабів протягом 48 годин після видалення волосся.
  • У разі роздратування необхідно використовувати спеціальні засоби для шкіри.
  • Протягом 24 годин після епіляції водні процедури небажані для шкіри. Після цього часу необхідно прийняти душ. Це дозволить видалити омертвілі клітини шкіри, а також мінімізувати виникнення врослого волосся.
  • Видавлювання врослих волосків неприпустимо.
  • Не рекомендується відвідувати спортивний зал, СПА сало 

н і басейн після епіляції.
Після проведення епіляції в зоні бікіні слід утриматися від інтимної близькості на кілька днів.
Після видалення волосся в області пахв застосування антиперспіранту є небажаною дією.
У разі потреби допускається застосування засобів, що уповільнюють ріст волосся. Для того, щоб процедура воскової епіляції проходила в найбезпечніших умовах, слід звернутися до професійних фахівців. У нашому салоні краси Bloom кожному клієнту гарантовано стерильність усіх процедур.

Підбираючи одяг після проведення епіляції, необхідно віддати перевагу вільному фасону та натуральним тканинам. Для того, щоб підтримувати водний баланс і здоровий вид шкіри, допустиме застосування зволожуючих засобів через 5-7 днів після процедури.

В інтернет-магазині косметики BLOOM ви знайдете підходящі засоби для догляду за тілом після процедури видалення волосся.

в інтернет-магазин Зателефонувати