Останні новини у beauty-сфері

Види модних в 2022 подовжених стрижок

Назад у блог
Види модних в 2022 подовжених стрижок
20 / 03 / 20

Подовжені стрижки жіночі - це кращий варіант для тих, хто не любить надто короткі або довгі волосся. Такі варіанти ідеально поєднують в собі оригінальність, красу і жіночність. Крім цього вони дуже актуальні в сезоні 2021-2022.

Кому підійде подовжена стрижка волосся

Перевага подовжених жіночих стрижок в тому, що вони універсальні і підходять більшості представниць жіночої статі. Майстри салону краси BloomNails вважають, що такі стрижки потрібно робити всім жінкам:

  • з густим волоссям;
  • з круглої, овальної або квадратної форми обличчя;
  • з великими і виразними рисами обличчя;
  • з великим лобом.

Якщо ви не вписується ні в одну категорію, то також можете попросити майстра зробити модні подовжені стрижки. Щоб зберегти баланс, фахівець не буде використовувати метод рясної филировки. У салоні краси BloomNails працюють майстри з величезним досвідом роботи. Тому вони зможуть зробити так, щоб волосся здавалися густіше, а укладати їх було набагато легше.

Види модних в 2022 подовжених стрижок для жінок

У сезоні 2021-2022 в тренді кілька варіантів подовжених стрижок. Перший - каскад з подовженням. Цей варіант буде актуальним в будь-якому віці. Також така стрижка підходить для власниць як густих, так і тонких волосся без обсягу. Оскільки стрижка полягає в багатошаровості, можна зробити зачіску більш об'ємною. При цьому, подовжені пасма можна залишати ближче до лиця або ж на потилиці. Все залежить від побажань клієнта. Якщо віддавати перевагу довгим пасмам ззаду, то можна зробити шию тоншою і витонченої. А подовжені волосся у особи допоможуть зробити підборіддя трохи менше, а також підкреслять виразність скул.

Вельми популярна стрижка в сезоні 2021-2022 - подовжене каре. Ця стрижка актуальна протягом багатьох років. Цей варіант не сильно підходить дівчатам з округлою або овальною формою обличчя, з кучерявим волоссям або з короткою шиєю. У нинішньому році дуже актуально каре «на ніжці». Технологія стрижки полягає в тому, що на потилиці майстер зістригає більшу частину волосся і створює форму трикутника. Щоб надати актуальною в цьому сезоні недбалість, майстри радять накрутити волосся у особи.

Не менш трендова стрижка - подовжений боб. Найкраще, якщо довжина волосся з одного боку особи буде трохи більше, ніж з іншого боку. Такий варіант можна носити без особливої ​​укладання. Досить вимити волосся і укласти за допомогою фена і гребінця. Додасть екстравагантності подовжена чубчик. Стрижка, при цьому, здійснюється методом гладкою филировки. З одного боку особи пасма будуть трохи довше, ніж з іншого. Для врівноваженості образу з іншого боку особи залишається довга тонка пасмо.

Є подовжені стрижки, які ідеально підходять жінкам із круглою формою обличчя. При цьому, волосся потрібно залишати рівними або вирівнювати спеціальними приладами. Кучеряві локони роблять обличчя більш круглим, додаючи кілька зайвих кілограмів. Дівчата з округлою формою особи повинні віддавати перевагу таким стрижок, при яких подовжені пасма будуть спадати з плечей. Власницям квадратного обличчя потрібно стригтися так, щоб лицьові пасма були нижче підборіддя.

Подовжені стрижки для жінок - це показник жіночності, екстравагантності і можливо зухвалості. Такі зачіски будуть виграшно виглядатиме на всіх представниць слабкої статі, незалежно від віку і типажу. Якщо ви готові до змін і вирішили, яку зачіску хочете зробити, то звертайтеся в салон краси Дніпро BloomNails. Наші майстри в короткі терміни виконають будь-яке ваше побажання.

в інтернет-магазин Зателефонувати