Останні новини у beauty-сфері

Догляд за шкірою ніг влітку

Назад у блог
Догляд за шкірою ніг влітку
28 / 07 / 21

Ходьба передбачає утримання ваги, який може в 2 рази перевищувати масу власного тіла, тому жінки часто стикаються з больовими відчуттями, які можуть віддавати навіть в спину. Щоб влітку можна було покрасуватися в новому образі, ніжки завжди повинні бути здоровими і доглянутими, чому посприяє проходження декільком простим рекомендаціям.

Основні правила догляду за шкірою ніг в літній період

Поява сухих мозолів, тріщин на п'ятах, а також натоптишів є поширеним наслідком неправильного догляду за ногами. Через високу навантаження на стопи і використання не самою зручному взутті виникає чимало загроз здоров'ю ніг, які можна нівелювати завдяки належному догляду, але далеко не завжди його вдається забезпечити. Завдяки розвитку медицини сьогодні є чимало різних способів лікування мозолів, включаючи їх видалення за допомогою впливу на місце освіти лазером. У той же час куди простіше не допустити їх появи, ніж займатися потім лікуванням, тому головні правила догляду будуть виглядати наступним чином:

  • регулярне очищення;
  • якісне зволоження та живлення;
  • ретельний масаж.

Фахівці рекомендують вдаватися до використання скрабів, які слід наносити на поверхню ніг хоча б двічі на тиждень. Наносити скраб слід на суху шкіру, паралельно масажуючи стопу не менше декількох хвилин. Це дозволить домогтися чудовою очищення, а також привести мускулатуру ніг в тонус. Після цього скраб можна сміливо змивати з поверхні ніг.

Наступною важливою рекомендацією стане щоденне зволоження. Як відзначають ортопеди, самої грубою помилкою при догляді за ногами є нестача вологи. Для усунення дефіциту слід забезпечити ноги інтенсивним зволоженням після купання. При нанесенні крему слід проводити масаж пальців і носка ноги, приділивши кожної стопі не менше 5 хвилин.

Не забувайте про важливість догляду за нігтями. Неприємний запах від ніг часто з'являється в разі, коли педикюру приділяється недостатньо уваги. З цієї причини заведіть звичку стригти нігті не менше одного разу на 2-3 тижні, роблячи це після душу або ванни, коли нігтьова пластина розпарюється і стає більш піддатливою. Також варто перейти до використання масла для кутикул, щоб підтримувати їх у здоровому стані. Інтернет-магазин косметики BLOOM може запропонувати вашій увазі багатий вибір засобів, які дозволяють підтримувати власні ступні в ідеальному стані.

Важливу роль у підтримці тонусу наших ніг відіграє своєчасний і грамотний масаж, який не тільки дарує приємні відчуття, але і допоможе позбутися від набряклості, а також відчуття важкості після напруженого трудового дня. Дана процедура сприяє поліпшенню циркуляції крові, яка відбувається в нижніх кінцівках, а також забезпечує нормальний відтік лімфи. Масажувати ноги слід кожен день, що особливо важливо ввечері, коли людина відходить до сну, і ноги довгий час будуть знаходитися в нерухомому стані.

Масажні процедури слід проводити з використанням спеціальних масел, які підсилюють ефект. Ідеальним вибором стане оливкова, а також кокосове масло. Перед їх нанесенням на шкіру досить небагато прогріти рідину в долонях. Масаж слід виконувати круговими рухами. Крім власне пальців, в масажі можуть брати участь і килимки, а також електричні масажери.

догляду за шкірою нігЗахист від бактерій і неприємного запаху

Для підтримки ніг в ідеальному стані не забувайте про те, наскільки важливо приділяти належну увагу взуття, в якій ми ходимо. Якщо з'явився неприємний запах, то причина також може полягати в тому, що туфлі або сандалі втратили свіжість і чистоту. Підтримувати взуття в ідеальному стані нескладно, тому приділяти увагу цьому аспекту слід регулярно. Для усунення бактерій можна скористатися дитячою присипкою або тальком. В аптеках продають чимало препаратів, які допомагають боротися з підвищеною пітливістю ніг. Не буде зайвим поговорити з лікарем, якщо при тривалому використанні взуття виникає алергічна реакція.

Каталог брендового косметики дозволяє придбати препарати, завдяки яким ніжки будуть виглядати ще більш здоровими і доглянутими. Для цього достатньо скористатися послугами наших консультантів, які допоможуть зробити правильний вибір. Гіпергідроз давно став серйозною проблемою для широкої аудиторії людей, тому догляд за ногами вимагає ретельного контролю над потовиділенням. Підвищене виділення поту можна знизити шляхом використання кремів, які відрізняються дезодорирующим впливом, або завдяки дезодорантам. Не забувайте, що наносити подібну косметику слід тільки на суху і попередньо очищену шкіру.

Сучасні дезодоруючі засоби не мають в своєму складі частинок алюмінію, які раніше приводили до закупорювання проток залоз. Вони мають корисні речовини в своєму складі, які знижують активність розмноження патогенних мікроорганізмів, а також позбавляють від неприємного запаху:

  • триклозан;
  • фарнезолу;
  • ефірні масла;
  • екстракти шавлії, кори дуба і м'яти.

При покупці засобів для боротьби з гіпергідрозом звертайте увагу на склади з бергамотом, розмарином або низкою.

Регулярний педикюр дозволить уникнути багатьох проблем

Систематичність педикюру стане однією з гарантій того, що ваша нігтьова пластина не буде завдавати дискомфорту. Найвищою ефективністю володіє апаратний педикюр, який можна пройти в салоні краси BloomNails. В процесі догляду за нігтями з його допомогою обов'язково застосовують різні насадки, які дозволяють:

  • шліфувати;
  • обточувати нігті;
  • обробляти шкіру.

Процедури в салоні краси також допомагають усунути такі проблеми, як натоптиші або мозолі. Для цього використовуються спеціальні склади і фрези, які можуть видалити відмерлі клітини після їх розм'якшення. Правда проблема стрижневих мозолів потребує чимало часу, але вона буде вирішена з найбільшою ефективністю саме в салоні.

Як правильно наносити крем для ніг?

Як і популярна косметика для особи, препарати для ніг ще потрібно правильно нанести, щоб отримати бажаний результат. При виборі складу крему звертайте увагу на наявність таких компонентів, як алантоїн, бісаболол і пантенол, які допомагають пом'якшити шкірний покрив. Тривале ходіння босоніж призводить до того, що шкіра стоп висихає, тому влітку слід користуватися вологоутримуючими кремами, до складу яких входить колаген і лецетин. Наносити крем слід масажними рухами. Починати потрібно від носка і рухатися в напрямку верху стопи. Масажувати шкіру краще круговими рухами. Не забувайте про п'яті і щиколотках, яким часто не приділяють достатньо уваги. При серйозному виснаженні шкіри крем для ніг можна нанести на всю ніч, одягнувши також шкарпетки з бавовни, що дозволить їх повноцінно зволожити.

Особливості догляду за нігтями влітку

Якісна уходовая косметика завжди доступна в нашому каталозі, в чому ви можете переконатися самостійно, зробивши замовлення вже сьогодні. Педикюр можна успішно виконати і вдома, якщо пам'ятати кілька простих рекомендацій. В першу чергу не забувайте про ванночках, які допомагають розм'якшити шкіру, завдяки чому вона стає податливі і краще обробляється. При роботі з кутикулами не слід використовувати лезові інструменти, так як вони зрізають занадто багато шкірного покриву, що призводить до його потовщення.

в інтернет-магазин Зателефонувати