Останні новини у beauty-сфері

Як доглядати за бровами не виходячи з дому

Назад у блог
Як доглядати за бровами не виходячи з дому
13 / 05 / 21

Для догляду за бровами сьогодні використовують найрізноманітніші засоби, які допомагають підтримувати їх у здоровому стані. Інтернет-магазин BLOOM може запропонувати широкий асортимент косметики, в якості якого сумніватися не доводиться. Оперативне виконання кожного замовлення дозволить негайно вивчити ефекти від обраної косметики на особистому досвіді.

Основні причини, по яких варто доглядати за бровами

Як правильно доглядати за бровами? Дане питання сьогодні цікавить багатьох представниць прекрасної статі. Без регулярного догляду брови швидко втрачають свій первозданний вигляд, а також стає більш тьмяним і бляклими. Вони починають рідшати і в результаті втратять свою унікальну форму і відтінок. Брови, які регулярно піддаються впливу фарби, потребують особливо ретельного догляду. Кожен татуаж брів повинен супроводжуватися відповідним етапом відновлення, щоб волоски залишалися сильними і пружними.

Як визначити природну форму брів?

Як доглядати за бровами? Почати слід з визначення правильної форми брів, яка залежить від типу особи. Фахівці виділяють кілька найбільш поширених форм голови. Наприклад, особа може нагадувати сердечко, і в цьому випадку брови повинні мати форму плавних дуг. Якщо ж говорити про товщині, то краще скористатися максимально широкими бровами. Маленьке підборіддя з акцентом на верхню частину обличчя передбачає відповідальне ставлення до підтримання брів в ідеальному стані.

Квадратне обличчя виглядає дещо незграбним, тому форма брів має кілька скруглить його риси. Догляд за бровами повинен надати дузі більш вигнуту форму. Піднявши арку, можна зробити риси обличчя більш м'якими.

Кругла форма обличчя передбачає використання кутастої форми брів. Чим далі від носа розташовується найвища точка арки, тим ширше буде виглядати особа, що потрібно враховувати при створенні образу.

Догляд за бровами на овальному за формою особі передбачає використання широких і м'яко вигнутих арок. Таке рішення буде універсальним і підійде практично для будь-якого випадку.

Щоденний догляд за бровами

Зберегти стабільне зростання волосків, а також надати їм більш красиву і вигнуту форму легко, якщо дотримуватися простих порад:

  • догляд за бровами повинен починатися з застосування спеціальної щіточки, якій розчісують волоски по лінії росту;
  • після вмивання обов'язково користуйтеся живильними маслами, наносячи їх на брови масажними рухами;
  • при нанесенні макіяжу завжди будьте гранично обережні, зокрема, не користуйтеся неперевіреними засобами або дуже яскравими барвниками, які не йдуть на користь волоскам.

Ці правила допоможуть зробити брови виразними і надати їм більш доглянутий зовнішній вигляд, що позитивно позначиться на загальному сприйнятті обраного способу.

Як правильно доглядати за бровами після татуажу?

Відразу після корекції не рекомендується користуватися косметикою. У цей час шкіра є запаленої, тому їй необхідно дати трохи часу для загоєння. Прискорити процес можна за допомогою компресів. Догляд за бровами будинку після татуажу передбачає видалення лімфи мильною водою кожні 6 годин. Не слід терти або мочити брови, це може призвести до зміни кольору після процедури. На брови слід наносити вітамін A та D тричі на день.  Догляд за бровами в цей час однозначно передбачає відмову від відвідування лазні або солярію.

Також слід бути вимогливою в плані вибору інструментів для догляду за бровами. Перед застосуванням пінцетів і інших приладів їх необхідно продезінфікувати, щіточку слід добре мити перед кожним застосуванням.

Догляд за бровами в домашніх умовах

як доглядати за бровами

Як доглядати за бровами в домашніх умовах? Хорошим засобом для догляду та відрощування волосся залишається касторове масло. Воно дозволяє підсилити зростання волосся, а також захищає їх від випадання або пошкоджень. На поверхні волосків утворюється захисна плівка, що забезпечить необхідний бар'єр між волосками і зовнішнім середовищем.

Гель для брів дозволяє надати оптимальну форму і зафіксувати волоски. Він також допомагає піклуватися про бровах, запобігаючи їх пошкодження. Також бровам потрібно достатньо вітамінів для збереження форми. Догляд за бровами в домашніх умовах передбачає використання відповідних вітамінних комплексів, які зміцнять волоски і виключають їх випадання.

Макіяж брів

Нанесення декоративної косметики допомагає надати образу родзинку, але дівчатам завжди слід дотримуватися золотої середини, щоб не переборщити з препаратами. Як правильно доглядати за бровами? Ідеальним рішенням може стати олівець, який дозволить підкреслити природну форму брів і додати їм виразний вигляд. Використовуйте олівці для макіяжу трохи темніше натурального кольору.

Догляд за бровами допускає використання підводки. З її допомогою контур брів стає більш точним, а колір волосся вдається зробити більш насиченим. Блондинкам можна порекомендувати спеціальні тіні, які додадуть бровам обсяг і пухнастість.

Укладання брів в домашніх умовах

Як доглядати за бровами? Сьогодні на ринку косметики для обличчя можна знайти чимало засобів, які допоможуть зафіксувати результат. Бровки можна закріпити за допомогою спеціального гелю, який збереже вибране положення на протязі всього дня. Використовувати гель слід тільки після завершення процедур з нанесення макіяжу. Також можна знайти кошти, які нададуть додатковий тонізуючий ефект або зроблять колір брів більш виразним.

Корекція брів в домашніх умовах

Послуги фарбування і корекції брів користуються великою популярністю, оскільки дозволяють надати бордюрах ідеальний вигляд. З цієї причини так важливо знайти досвідченого майстра, який зможе впоратися із завданням будь-якої складності. Як доглядати за бровами? Під час корекції необхідно розчесати брови у напрямку їх росту і застосувати білий кайал, що дозволить надати форму. Шкіру слід притиснути недалеко від волосків перед видаленням ворсинок, які опинилися за межами лінії. Пам'ятайте, що при хаотичному вищипуванні можна не тільки отримати дискомфорт, але і привести брови до того, що волоски будуть рости в різні боки, а їх укладання стане непростим завданням навіть для професіонала.

в інтернет-магазин Зателефонувати