Останні новини у beauty-сфері

Татуаж брів: все, що потрібно знати

Назад у блог
Татуаж брів: все, що потрібно знати
11 / 03 / 21

Головною перевагою татуажу є значна економія часу. Дами, які зважилися на цей крок, можуть забути про змиванні макіяжу на ніч і ранньому підйомі для нового нанесення. Ми живемо у вік технологій, коли на рахунку кожна хвилина, тому таке рішення може стати справжньою панацеєю від нестачі свободи в щільному графіку.

Важливим фактором при остаточному виборі є професіоналізм фахівця. У салоні Bloomnails працюють справжні майстри своєї справи, які допоможуть визначитися з формою і кольором, виключать ймовірність виникнення алергічної реакції і врахують всі побажання клієнтки.

Види перманентного татуажу брів

Негативний досвід минулих поколінь лякає і відштовхує багатьох дівчат, проте в наші дні ситуація істотно змінилася. Сьогодні профі використовують три найбільш затребувані техніки, які відмінно зарекомендували себе. До них відносяться:

  • Мікроблейдінг. В ході цієї процедури на шкірі вручну роблять невеликі надрізи, в які поміщається барвник. Ця методика займає трохи більше часу, ніж інші, і вимагає від виконавця більше майстерності. Однак ефект варто зусиль - загоєння проходить досить швидко, а татуаж виглядає максимально природно.
  • Пудровий татуаж брів. Дана процедура також дарує клієнткам дуже м'який і природний результат. Для нанесення пігменту використовується спеціальне обладнання - голка-розпилювач і різні відтінки барвника, які підбираються індивідуально з урахуванням особливостей зовнішності дівчини. Під час пудровий напилення голка проникає в шкіру менше, ніж на 1 мм, тому перманент практично неможливо відрізнити від класичного денного макіяжу. Візуально брови виглядають більш широкими і густими і ефектно обрамляють обличчя.
  • Волоскові татуаж брів. Цей варіант є процес нанесення пігменту тонкими і рівними рухами, що імітують лінію росту волосся. Цей майстер може промальовувати волоски в одному напрямку або в різних, проте другий спосіб вважається більш якісним, так як виглядає набагато природніше. Дана методика ідеально підходить жінкам світлих або недостатньо густих брів.

Остаточний вибір методу нанесення татуажу залежить виключно від особистих переваг клієнтки. Ми рекомендуємо проконсультуватися у декількох майстрів і прислухатися до порад людей з досвідом.

Як роблять перманентний макіяж брів

Незалежно від обраної техніки, перед нанесенням татуажу дівчина зобов'язана попередньо відвідати фахівця для обговорення деталей. Професіонал докладно розповість про особливості проведення процедури, підбере техніку і відтінок, який буде виглядати натурально.

Коли деталі процедури обумовлені, можна приступати до процесу нанесення пігменту. Барвник вводиться під шкіру за допомогою спеціальної апаратури. У більшості випадків перманентне нанесення проходить безболісно, ​​а згодом не виникає набряків, проте краще відмовитися від процедури за тиждень до і через тиждень після менструації.

В кінці сеансу шкіра набуває червонуватого відтінку, який незабаром зникає, а на місці проколів з'являється тонка скоринка. Повне відновлення відбувається досить швидко - як правило, вистачає 1-2 тижнів, а через місяць від наслідків не залишається і сліду, пігмент набуває правильний відтінок.

Як заживає перманентний макіяж брів

Татуаж на бровах заживає досить швидко. Для прояву перших результатів достатньо кількох днів, однак деякі дівчата турбуються, коли бачать в дзеркалі потускнение, скоринки або почервоніння. Розберемося докладніше, як заживає перманент:

  • У перший день ви помітите насиченість і легку припухлість. Здається, що брови залишаться такими назавжди, але не варто панікувати - мінімальний набряк спаде вже на наступний день.
  • На другий день після перманенту пропадає відчуття сухості і стягнутості, з місць проколів припиняє сочитися лімфа, однак брови стають темнішими. Такий ефект обумовлений змішанням сукровиця і пігменту, через що колір здається більш яскравим.
  • Через три дні на бровах з'являються скориночки, колір може піти плямами, є ймовірність утворення «лисин». У цей період категорично заборонено торкатися до ороговевшим частинкам шкіри - процес регенерації повинен пройти самостійно без додаткового втручання.
  • На четвертий-сьомий день остаточно спадає набряк і зменшується лущення. У ці дні відтінок наближається до природного, тому дуже важливо не пошкодити брови і не розпарювати їх під гарячою водою - це може спровокувати випадання барвника.
  • Другий тиждень - це фінішна пряма після татуажу. Пам'ятайте, що ваш організм продовжує приймати пігмент, який є для нього стороннім, тому колір може стати яскравіше або світліше - все залежить від індивідуальних реакцій.

Оцінювати роботу майстра можна тільки через місяць, коли шкіра повністю зажила. Даного періоду досить, щоб зрозуміти, наскільки якісно була виконана робота, чи влаштовує вас результат і чи буде потрібно подальша корекція.

Скільки тримається татуаж брів

Назвати точний період, протягом якого перманентний макіяж брів буде триматися, практично неможливо. Це залежить від безлічі факторів, до яких відноситься вид пігменту, глибина його введення під шкіру, якість догляду та кількість корекцій.

Як правило, татуаж зберігає свій первісний вигляд протягом 1-2 років. У рідкісних випадках перманент може триматися від 3 до 5 років за умови правильного догляду, уникнення травм і мінімального контакту з прямими сонячними променями. Важливу роль відіграє і вік клієнтки, даний фактор впливає на швидкість відновлення тканин.

Догляд за татуажем на бровах

Щоб результат процедури радував вас протягом довгих місяців, окрему увагу необхідно приділити процесу догляду за бровами. До найбільш значущих пунктам відносять:

  • Протягом 2-3 днів після введення пігменту відмовтеся від вмивання проточною водою і агресивними засобами. Для очищення обличчя використовуйте міцелярно воду, а за бровами доглядайте за допомогою хлоргексидину і ватяних дисків.
  • Після кожного вмивання усувайте з брів зайву вологу, проте не варто терти їх - просто промокніть серветкою або м'яким рушником.
  • У перші тижні відмовтеся від використання декоративної косметики на бровах.
  • Перенесіть візит в баню, сауну або солярій, якщо такий планувався в перші 2 тижні після візиту до майстра.
  • Перед нанесенням загоюють складів обов'язково зверніться за консультацією до лікаря.
  • У теплу пору року брови необхідно захищати від попадання прямих сонячних променів за допомогою окулярів або кепок.

Важливу роль в досягненні бажаного результату грає своєчасна корекція. Співробітники салону Bloomnails готові детально розповісти про особливості процедури і записати на консультацію до фахівця з нанесення перманентного макіяжу брів.  А підібрати косметику для обличчя ви можете в нашому інтернет магазині BLOOM, в якості якої сумніватися не доводиться.

в інтернет-магазин Зателефонувати