Останні новини у beauty-сфері

Сироватка для обличчя: навіщо потрібна і як правильно її використовувати?

Назад у блог
Сироватка для обличчя: навіщо потрібна і як правильно її використовувати?
28 / 07 / 21

Багато дівчат віддають перевагу сироваткам, які володіють потужним впливом і допомагають позбавитися від різних косметичних проблем.

Що таке сироватка?

Під сироваткою в косметичної індустрії мають на увазі склад з високою концентрацією корисних речовин, який служить рішенню конкретної проблеми. За допомогою сироватки вдається доставити діючі речовини безпосередньо до клітин шкіри. Сироватка для обличчя здатна проникати на велику глибину, але це зовсім не означає, що даний засіб є універсальним і після його застосування не потрібно наносити крем або лосьйони на шкіру. Тільки комплексний підхід до догляду за шкірою може забезпечити для неї належний догляд, а також фіксацію активних інгредієнтів в складі шкірного покриву.

Навіщо потрібна сироватка для обличчя?

Інтернет-магазин косметики BLOOM завжди радий запропонувати вашій увазі препарати, які успішно пройшли перевірку часом і активно застосовуються дівчатами по всьому світу, охочими зберегти свою природну привабливість. Сироватки використовуються для харчування, зволоження та інших цілей, тому їх застосування для шкіри є обов'язковим. Склад засобу також може бути підібраний так, щоб забезпечити антивікове дію, що сьогодні є особливо актуальним рішенням серед прекрасної половини людства. Вплив зовнішніх факторів може привести до в'янення навіть найпривабливішою і доглянутої шкіри, якщо не забезпечити її мікроелементами, що містяться у великій кількості в косметичній сироватці.

Популярні види сироваток

Вивчаючи асортимент затребуваних косметичних складів, слід виділити декілька найбільш актуальних видів сироватки серед покупців:

  • зволожуюча;
  • вітамінна;
  • сироватка з гіалуроновою кислотою;
  • антиоксидантний;
  • осветляющая;
  • омолоджує сироватка.

Кожен тип препарату дозволяє успішно досягати поставленої мети. За допомогою зволожуючою сироватки вдається легко наповнити шкірний покрив вологою. Вона дозволяє відновити епідерміс і наситити його рідиною, завдяки чому можна позбутися від зморшок. Зволожена шкіра краще протистоїть лущення.

Не менш важливо користуватися омолоджують сироватками, які здатні протидіяти глибоким зморшкам, а також наповнюють шкіру вітамінами. Такий догляд має і візуальний ефект, так як призводить до підтяжки контуру і підвищенню тургору епідермісу.

Популярністю користуються і відбілюючі, а також матирующие сироватки для шкіри. Відбілююча косметика допомагає позбутися від пігментних плям. Цьому сприяє наявність гіалуронової кислоти та інших компонентів в її складі, які здатні забезпечити освітлення шкіри і підтримувати її тонус. При виборі матирующей косметики вдається впоратися з жирним блиском, який періодично можна спостерігати на поверхні епідермісу. За допомогою подібних препаратів поліпшується гідробаланс і забезпечується більш м'який догляд за шкірним покривом.

Цікавим впливом на шкіру володіють і ліфтінгові препарати. З їх допомогою можна розгладити зморшки, повернувши кожному покрову еластичність. Також виробники постійно розширюють свій асортимент препаратів, серед яких можна виділити кошти проти акне, регенеруючі склади і себорегулирующее сироватки. Використовувати їх потрібно в залежності від того, якою косметикою ви користуєтеся в даний момент.

Який повинен бути склад сироватки?

Щоб засіб виявився дійсно ефективним, а покупець був задоволений своїм вибором, потрібно ретельно вивчити склад препарату. Для виробництва сироваток відмінно використовуються:

  • кислоти;
  • антиоксиданти;
  • вітаміми А, С, Е, грумм В;
  • пептиди;
  • цераміди.

Косметичний продукт може містити не тільки гіалуронову кислоту, про що було сказано вище, але і деякі інші компоненти, включаючи молочну або гликолевую к-ту. Сироватки багаті вітамінами і мінеральними кислотами. Скориставшись ними, покупець може отримати велику кількість екстрактів рослин, а також необхідні організму амінокислоти і гліцерин. У більшості випадків кошти, які можна зустріти на вітчизняному ринку, відрізняються легким складом, тому вони досить швидко вбираються шкірним покривом і не залишають на його поверхні і сліду.

У той же час для антивікових заходів активно використовують сироватки з маслами в складі, що має відповідну позначку на упаковці. Вони можуть стримати макадамію, масло ши, масло какао або лінолеву кислоту, тому мають більш щільну структуру. Якщо вибір припав на сироватку, яка відрізняється протівоугревие дією, то її склад може бути доповнений магнієм, цинком або прополісом. Також потрібно звертати увагу на наявність антибіотиків в складі, які активно використовуються при виробництві засобів, необхідних для заспокоєння подразненої шкіри.

Багато сироватки засновані на дії фруктових кислот, а також пептидів, завдяки чому вони легко проникають крізь шкірний покрив, допомагаючи відновлювати глибинні шари. У пептидів також спостерігається здатність добре підтримувати рідина в організмі, завдяки чому вони покращують загальний рівень зволоження шкіри.

сироватка для обличчяУ чому переваги сироваток?

Зробити власну шкіру більш доглянутою, молодою та здоровою дозволяє косметика для обличчя, що надала в великому асортименті в нашому каталозі. Клієнту достатньо ознайомитися з препаратами і вибрати серед них склади, відповідні поточним потребам. А ми подбаємо про те, щоб ви змогли отримати необхідну сироватку і перевірити її дію на особистому досвіді. Серед переваг сучасних сироваток можна виділити:

  • Високу концентрацію активних компонентів. Сироватки відрізняються великою кількістю корисних речовин в своєму складі. За своєю потужністю сироватки перевершують можливості кремів або гелів. До їх складу можуть входити різні кислоти і пептиди, які живлять і зволожують шкіру на велику глибину.
  • Сироватки відрізняються високою продуктивністю. Після застосування сироваток ефекту не доводиться довго чекати. Особа швидко набуває природну красу, а за результативністю використання цієї косметики можна порівняти з регулярними походами в кращі салони краси. При використанні препаратів з однієї серії можна домогтися ще більш дивного результату.
  • Сироватка має легку текстуру. Плинність сироватки дозволяє забезпечити миттєве поглинання шкірним покривом, на поверхні якого не буде залишатися жирних слідів. Сироватка не викликає характерного ефекту плівки, який спостерігається при використанні кремів або мусів.
  • Швидке досягнення результату при використанні сироватки. Деякі продукти в цій лінійці дозволяють отримати видимий ефект вже після 2-3 застосувань. Вони являють собою концентрат, який відрізняється великим впливом на організм.
  • Багатофункціональність сироваток. Такий засіб допомагає не тільки зволожити або живити організм. Завдяки сироватці також вдається повернути шкірі її рівний тон. Існують сироватки з ефектом ліфтингу або склади для швидкої вироблення колагену. Популярним варіантом залишаються і сироватки, які борються з розширеними порами і допомагають в їх очищенню.

Розглядаючи переваги сироваток, варто виділити і той факт, що вони цілком підходять для молодої шкіри. Застосовувати перші сироватки можна з 25 років. Такі склади зазвичай відрізняються виражену зволожуючу дію. Також можуть використовуватися кошти для боротьби зі зморшками або захисту від негативного впливу зовнішнього середовища з самого раннього віку.

Як вибрати сироватку для обличчя за типом шкіри?

При покупці сироваток важливо мати повне уявлення про те, якого ефекту з її допомогою вдасться домогтися. Індивідуальні потреби епідермісу і тип шкіри стануть головними критеріями покупки.

Суха шкіра та її потреби

Якщо у дівчини сухий шкірний покрив, то обрана сироватка обов'язково повинна містити гіалуронову кислоту. Інгредієнт відрізняється високою ефективністю в плані зволоження шкірного покриву. За допомогою кислоти можна повернути природну еластичність шкіри і надати їй підвищену стійкість перед висушуванням. Посилити дію гіалуронової кислоти дозволяють екстракти водоростей і вітамінний коктейль, які слід шукати в складі сироватки. Подібні активні компоненти дозволяють наповнити шкіру життєвою силою і убезпечать її від вільних радикалів.

Жирна шкіра і особливості догляду за нею

Для дівчат з жирною шкірою найкращим придбанням стане сироватка з ретиноїдами. Дана речовина допомагає успішно протидіяти проблемам, з якими стикається жирна шкіра, включаючи вугровий висип. Ретинол дозволяє не просто очистити пори, але і привести в норму синтез себума. За допомогою такого засобу кількість зморшок скорочується.

Знизити запальні процеси можна шляхом використання препаратів, в яких є мигдальна кислота. Її зміст повинен перевищувати 10 відсотків. Сироватки з флоретінгом здатні успішно протидіяти такому ефекту, як тьмяна шкіра. Вони підходять для того, щоб боротися з агресивними продуктами або освітлювати шкірний покрив в період постакне.

Чого потребує зріла шкіра?

Уходовая косметика для зрілого епідермісу досить різноманітна, що дозволяє врахувати будь-які переваги при покупці. Вона сповільнить старіння і знизить ймовірність появи зморшок на поверхні шкіри. Експерти радять користуватися складами, в яких є антиоксиданти. Також гарною ефективністю для протидії вільним радикалам володіє засіб з пептидами.

Як правильно користуватися сироваткою для особи?

Каталог брендового косметики постійно поповнюється новими препаратами, що допомагає знайти кошти для дівчат зі шкірою будь-якого типу і в будь-якому віці. Нанести сироватку правильно можна тільки в тому випадку, якщо почати з очищення шкірного покриву. Далі слід нанести тонізуючий засіб і підготувати невелику кількість сироватки, підігрів його попередньо в долонях. Наносити препарат потрібно кінчиками пальців, розподіляючи сироватку по поверхні особи, слідуючи уздовж масажних ліній. Подушечками пальців можна масажними рухами втерти речовина в шкірний покрив. Використовувати сироватку рекомендується в ранковий і вечірній час. Для обробки зони очей краще використовувати сироватку, яка спеціально призначена для цієї мети.

в інтернет-магазин Зателефонувати