Останні новини у beauty-сфері

Ніацинамід в уходовой косметиці: ефективне вирішення багатьох проблем

Назад у блог
Ніацинамід в уходовой косметиці: ефективне вирішення багатьох проблем
28 / 07 / 21

Яскравим прикладом подібних препаратів залишаються кошти з Ніацинамід. Вони добре знайомі покупцям під різними назвами. Наприклад, вітамін В3, який використовується навіть активніше, ніж тіамін (В1) і рибофлавін (В2) при виробництві косметики. Ще одним варіантом є вітамін РР, який дозволяє захистити людину від такої проблеми, як пелагра. Нікотинова кислота також активно використовується при виробництві косметики і являє собою ніацинамід, який був відкритий набагато раніше своїх вітамінних аналогів.

Ніацинамід що це таке?

Дана речовина спочатку використовувалося в медичних цілях. З його допомогою вдається зміцнити серцевий м'яз, а також відновити нервову систему після зривів. У косметології засіб досить швидко показало себе з кращого боку, так як допомагає практично будь-якого типу шкіри.

Як ніацинамід допомагає шкірі?

Інтернет-магазин косметики BLOOM пропонує своїм клієнтам продукцію, яка успішно пройшла перевірку часом. Наші консультанти відповідять на ваші запитання і негайно відправлять замовлення за вказаною адресою. Яку користь ніацинамід може надати нашій епідермісу? Почати слід з того, що даний засіб дозволяє знизити ймовірність виникнення раку шкіри. В першу чергу це стосується меланом, але і з іншими проблемами ніацинамід справляється не менш ефективно:

  • допомагає протіканню обмінних процесів в організмі;
  • забезпечує зміцнення шкіри, а також зберігає її еластичність;
  • створює міцний ліпідний бар'єр шкіри;
  • перешкоджає підвищеної чутливості шкірного покриву;
  • дозволяє утримати вологу в складі шкіри;
  • виключає сухість або зневоднення епідермісу, а також вирівнює його тон;
  • стимулює синтез сала і знижує ризик закупорювання пір.

Якісна косметика для обличчя, в складі якої є ніацинамід, здатна знизити ймовірність прояви пігментних плям в майбутньому, а вже існуючу пігментацію шкіри вона робить менш помітною. Також засіб дозволяє усунути перші ознаки старіння, роблячи менш вираженими поверхневі або глибинні зморшки. При використанні Ніацинамід вдається мінімізувати запальні процеси і почервоніння, роблячи шкіру менш чутливою перед подібними проблемами.

Користь ніацинамід для шкіри

Якщо вас цікавить сучасна уходовая косметика, то ми завжди раді запропонувати подібні засоби за найвигіднішими цінами. Вони відмінно підходять для пацієнтів з проблемною, а також нормальною шкірою. Препарат на основі Ніацинамід допомагає надати шкірі природний блиск без жирного відтінку. Вітамін входить до складу більшості засобів для догляду за шкірою, так як він має виражену ефективністю. Речовина є складовою частиною багатьох сонцезахисних кремів. З його допомогою шкіра буде надійно захищена від дії UV-випромінювання.

Омолоджуючий ефект

Одним з найважливіших достоїнств Ніацинамід є наявність омолоджує впливу на шкірний покрив. З його допомогою можна повернути зрілої шкірі більш молодий вид, а також позбутися від ознак старіння, включаючи посилену пігментацію. B3 відмінно сприяє розгладженню зморшок, а також бореться з посиленою пігментацією. Усуває червоні і жовті плями і землистий колір обличчя. Ніацинамід позитивно позначається на рельєфі шкірного покриву.

Зміцнює захисний бар'єр шкіри

Застосування вітаміну дозволяє підсилити захисний бар'єр епідермісу. Не менш важливою перевагою його застосування є прискорення метаболізму на клітинному рівні. Епідерміс являє собою верхній шар шкіри, який постійно контактує з зовнішніми подразниками, тому для нормальної роботи кожному покрову постійно потрібна велика кількість корисних мікроелементів. Вони, зокрема, зміцнюють імунітет і захищають від вільних радикалів. Погіршення стану шкіри сприяє сигаретний дим, ультрафіолет, а також окислювальний стрес. Ніацинамід здатний зміцнити структуру шкіри, а також зробити її більш щільною. Це дозволяє знизити ризик отримання пошкоджень на клітинному рівні і поліпшити захист від впливу бактерій або алергенів.

ніацинамід для шкіриБореться з акне

Часто ніацинамід застосовується для виробництва засобів, функція яких пов'язана з протидією запальним процесам. Угри залишаються однією з найбільш поширених проблем в косметології, при якій шкіра може бути сухою і запаленої одночасно. Дослідження показують, що наявність в косметиці цинку і фолієвої к-ти, а також ніацин дозволяє значно поліпшити стан шкірного покриву.

Ще однією серйозною проблемою, з якою бореться вітамін В3, є прищі. Дане явище раніше припускало складну терапію, яку сьогодні дозволяє з успіхом замінити косметика з Ніацинамід. Даний засіб ефективно працює у випадку з різними видами акне, так як має антибактеріальну дію. Його застосування призводить до скорочення небезпеки прояви запальних процесів. Стан чутливої ​​і жирної шкіри також значно поліпшується.

Впливає на процес пігментації
Ніацинамід необхідний також у тому випадку, коли у дівчат спостерігається підвищена пігментація. На сьогоднішній день існує не так багато коштів, здатних успішно протистояти пігментації шкіри, і вітамін В3 належить до їх числа. Його формула дозволяє зробити тон шкіри більш рівним, а також призводить до більш повільної доставки меламіну до клітин шкіри.

Підвищує рівень зволоженості шкіри
Каталог брендового косметики на нашому сайті постійно поповнюється новими медикаментами, які приємно здивують кожного покупця. Вам лише потрібно залишити заявку на сайті, порівнявши представлені препарати. Захисні властивості даного вітаміну допомагають підтримувати шкірний покрив зволоженим, що стає особливо важливо для власниць сухої шкіри, а також з настанням літнього сезону. В результаті епідермісу буде простіше зберігати свою еластичність, шовковистість і рівномірну текстуру.

Як правильно вибрати косметику з Ніацинамід?
Сфера застосування косметики з вітаміном В3 залишається досить великою, чому сприяє наявність численних корисних властивостей у складу. Ніацинамід здатний збільшити швидкість вироблення церамидов. Дані ліпіди відповідають за підтримання гідроліпідного бар'єру, а також роблять шкіру більш сильною і знижують її здатність до лущення.

При регулярному застосуванні косметики, яка містить ніацин, можна зробити епідерміс менш схильним до впливу зовнішніх подразників. Препарат відрізняється високою здатністю до вироблення колагену в організмі, тому шкіра стає більш щільною, а її захисні властивості відновлюються.

Препарати на основі Ніацинамід є абсолютно безпечними, тому відшукати їх можна в колекціях практично кожного відомого косметичного бренду. Даний компонент передбачає місцеве застосування, завдяки чому можна уповільнити старіння або позбутися від втрати вологи через шкіру. На сьогоднішній день найчастіше ніацинамід зустрічається в складі сироваток, а також сонцезахисних кремів.

Збираючись придбати засіб з вітаміном В3, варто обов'язково звернути увагу на його виробника, який повинен володіти багаторічним досвідом роботи і високою репутацією серед покупців. Тільки в цьому випадку покупцям не доведеться переживати щодо якості придбаного складу. Вітамін B3 у вигляді крему допомагає усунути почервоніння, а також добре заспокоює роздратування. З його допомогою можна зробити шкірний покрив більш рівним і однорідним.

Креми з Ніацинамід в складі можуть мати різний рівень захисту від ультрафіолету, що дозволяє покупцям знайти для себе оптимальне рішення. Для збереження привабливого зовнішнього вигляду шкіри використання сонцезахисних засобів стає обов'язковим моментом. Вітамін В3 допомагає знизити пігментацію шкіри, викликану впливом сонячних променів. Засіб відрізняється легкою текстурою і може успішно використовуватися незалежно від того, який відтінок шкіри у дівчини. Ніацинамід допомагає захиститися від UVA / UVB променів, які є найбільш небезпечними для людини. Якісний склад позбавить вас від вільних радикалів і тієї шкоди, яку вони здатні завдати кожному покрову.

Якщо ви давно хотіли замовити якісну косметику, але не могли зробити вибір, то з нашою допомогою прийти до правильного висновку буде простіше. У каталозі представлені тільки препарати, які дійсно заслуговують на увагу покупців. Ми пропонуємо вам порівняти різні косметичні засоби з Ніацинамід і вибрати комплекс, який буде відповідати вашим побажанням за ціною і способу застосування.

в інтернет-магазин Зателефонувати