Останні новини у beauty-сфері

Нарощування вій 3d: ефектний обсяг і густота

Назад у блог
Нарощування вій 3d: ефектний обсяг і густота
20 / 02 / 20

Виразний погляд, густі і об'ємні вії - мрія кожної дівчини. Для того щоб отримати такий ефект, багато хто використовує декоративну косметику. Однак у багатьох випадках такі дії виявляються неефективними. Професійний лешмейкер салону краси BloomNails допоможе створити об'ємні і густі вії.

Нарощування вій 3d обсяг - це найкраща техніка для отримання максимально природних, привабливих вій. Її сутність - в приклеюванні до кожної вії трьох додаткових волосків. Для цього майстер застосовує спеціальний склад, який не має негативного впливу на організм. Даний процес досить відповідальний і копіткий, тому рекомендуємо звертатися до професійних майстрам в салон краси.

Матеріал, який використовується для нарощування, не викликає алергічних реакцій і почервоніння. Зовнішній вигляд вій, які використовуються для нарощування, привабливий. Це легкий матеріал, який відрізняється м'якістю. З огляду на процес оновлення натуральних вій, процедуру поновлення і корекції слід спланувати через 3-4 тижні після виконання нарощування.

До переваг нарощування вій 3d слід віднести:

  • природний, привабливий вигляд вій після нарощування;
  • відсутність необхідності в макіяжі після процедури нарощування;
  • збереження привабливого вигляду вій незалежно від зовнішніх умов (в порівнянні з косметикою, яка розмазується і змивається при контакті з водою);
  • процедура нарощування безпечна і не має протипоказань.

Відносно догляду за віями після виконання даної процедури, слід дотримуватися нескладних правил. Перш за все, потрібно обмежити механічний вплив. Іншими словами, не терти вії, щоб не пошкодити їх. У першу добу після процедури небажано відвідувати сауну і басейн. Для того щоб ефект від нарощування тримався якомога довше, майстри не рекомендують використовувати косметику на жирній основі. Хлорована і солона вода також негативно впливає на вії.

3d нарощування вій: використовувані матеріали і одержувані ефекти

Оскільки натуральні матеріали здатні викликати небажані реакції організму, для процедури застосовуються синтетичні матеріали, назва яких не має ніякого відношення до тварин. Серед них:

Шовк. Застосовується для створення ефекту яскравого макіяжу і помітного обсягу. Матеріал відрізняється привабливим блиском.
Норка. Матеріал, який практично не має відмінностей від натуральних вій. Норка створює привабливий ефект натуральних густих вій, довго тримається і не вимагає корекції.
Соболь. Матеріал, який має помітну товщину, використовувану майстром для максимального ефекту 3d.
Нарощування вій види 3d розрізняються залежно від техніки, яку майстер використовує в процесі роботи. Для створення максимально натурального ефекту майстер приклеює додаткові вії по всій довжині століття, на рівні з природною лінією росту. Для створення ефекту котячого погляду використовується ефект подовження вій до зовнішнього куточка ока. Ефект лялькового погляду досягається завдяки приклеювання досить довгих вій. Ефект промінчиків досягається завдяки чергуванню довгих і коротких волосків.

Незалежно від обраного способу нарощування і бажаного ефекту дану процедуру слід довірити виключно професійного майстра. Салон краси BloomNails - кращий вибір для створення чарівного, красивого погляду.

в інтернет-магазин Зателефонувати