Останні новини у beauty-сфері

Модні тренди макіяжу на Новий рік 2022 у виконанні професіоналів

Назад у блог
Модні тренди макіяжу на Новий рік 2022 у виконанні професіоналів
30 / 11 / 20

Новий рік – свято, яке приходить до нас не лише з подарунками та сюрпризами, а й з новими ідеями, планами та мріями. По суті це відправна точка нового маленького життя. Кожна представниця прекрасної статі ретельно готується до такої події. Перше, що робить кожна дівчина, це макіяж.

Жінки точно знають, що за допомогою декількох помахів пензлика і невеликої кількості декоративної косметики будь-який погляд можна зробити яскравішим і виразнішим і суттєво підкреслити всі свої переваги, а також приховати недоліки. В інтернет-магазині косметики BLOOM можна купити оригінальну косметику від провідних світових брендів. Також на сайті представлена ​​косметика для догляду за шкірою обличчя та косметика для тіла.

Щорічно тренди на новорічний макіяж змінюються, тому що сфера візаж не стоїть на місці і постійно розвивається під впливом різних факторів (світових модних тенденцій, попиту тощо). Тому, перш ніж звернутися до фахівця, варто ознайомитись з основними варіантами трендових макіяжів на Новий рік 2022 року.

Практично кожна дівчина, яка звертається до фахівця з візажу, приходить із конкретною ідеєю, а іноді з фото з мережі. Проте далеко не кожен макіяж, виконаний на моделі у професійній студії, підійде представниці слабкої статі з іншими рисами обличчя, кольоротипом тощо. Тут на виручку прийдуть знання та професіоналізм кваліфікованого майстра з візажу.

Щоб ідея красивого макіяжу на Новий рік була втілена максимально красиво та природно, без допомоги професіонала не обійтись. І переваг такого підходу чимало, адже те, що здається красивим, може не підійти конкретній особі і за підсумком її настрій буде зіпсовано. Візажисти точно знають усі тренди та тенденції, що стосуються кожної частини особи:

  • Тон. Жодних експериментів з тональним кремом, бронзером і хайлайтером більше немає. Обличчя має виглядати як ідеально рівне і чисте тло, на яке пізніше наноситься яскравий акцент. Важливо зробити зовнішній вигляд таким, щоб максимально зберегти пружність шкіри та натуральний блиск.
  • Брови. Любителькам чітких контурів і яскраво промальованих волосків візажист порадить відмовитися від такого підходу до оформлення брів. На зміну штучних вигинів приходять натуральність і навіть легка недбалість: досить просто зачесати волоски і укласти їх гелем.
  • Очі. Це одна з частин особи, яка найкраще підходить для акцентування на ній уваги. У 2022 році однаково актуальним буде і легкий “смоки” у сірих тонах, і яскраві акценти з гліттером, паєтками, чорними стрілками, яскравими тінями.
  • Губи. У макіяжі губ немає сміливих експериментів. Фахівці та дизайнери рекомендують для Нового року вибрати класичний червоний тон у будь-яких його проявах (матовий, глянсовий, з переливом). Тут уже візажист вибирає те, що підійде під конкретний тип обличчя та кольоротип.

Правильно поєднувати всі ці тренди та підібрати саме той, який підійде конкретній жінці, зможе лише професіонал. То чому б не порадувати себе та не зробити собі подарунок у вигляді якісного макіяжу на новорічну ніч?

Варіанти новорічного макіяжу
                                                                                                                                                                                                                                                                      Новогодний макияж 2021Яркий новогодний макияж 2021

Зважаючи на те, що акценти у новорічному макіяжі робляться або на очі, або на губи, фахівці пропонують макіяж, який базується саме на цьому. Отже, розберемо основні варіанти:

  • Яскравий акцентний макіяж: передбачає використання всіляких блискіток, паєток, гліттерів та яскравої підводки. Такий макіяж гармонійно виглядатиме на дискотеці, в променях стробоскопа.
  • Мерехтливе підведення: класичні стрілки ніколи не втратить своєї актуальності. У новорічному макіяжі вони чудово вписуються у загальну картинку у поєднанні з тінями в тон.
  • Паєтки: останнім часом все частіше вітчизняні та зарубіжні блогери використовують різні декоративні елементи у вигляді зірочок, сердець і просто круглих блискучих паєток для надання додаткової виразності та яскравості макіяжу.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       Яркий новогодний макияж 2021Блестящая подводка на новый год 2021

Яскравий макіяж на Новий рік

Ідея зробити новорічний макіяж у салоні краси – це чудовий спосіб суттєво підвищити свою самооцінку у найвеселішу та наймагічнішу ніч року. Крім того, це чудовий подарунок собі коханій. А за умови правильного вибору якісної косметики – можливість зберегти привабливий вигляд ще на один день.

Звичайно, лягати спати з косметикою не рекомендується, але згрішити раз на рік, щоби продовжити гарний настрій, ніхто не забороняє. Якщо не перестаратися з алкоголем і не використовувати засоби для зняття макіяжу, ще 1 січня можна піти на зустріч із друзями з гарним та яскравим мейком. Підправивши тон, можна досягти нової свіжості і, як наслідок, гарного настрою.

Новорічний макіяж – це свого роду перший крок у новий рік та маленьке нове життя. Крім того, не дарма вже кілька століть існує прислів'я: «Як Новий рік зустрінеш, так його і проведеш». Так навіщо ж відмовляти собі в задоволенні та можливості запрограмувати

в інтернет-магазин Зателефонувати