Останні новини у beauty-сфері

Який вид масажу вибрати?

Назад у блог
Який вид масажу вибрати?
29 / 07 / 20

Якісний масаж допомагає не тільки розслабитися, але і підтримує організм в тонусі. Сьогодні існує величезна кількість різних методик виконання масажу, у кожної з яких свої переваги. Фахівці, які мають багаторічний досвід виконання масажних процедур, порекомендують той вид масажу, який надасть найбільш сприятливий вплив на організм.

Загальний масаж: особливості процедури

загальний массаж

Вибираючи загальний масаж, ви зможете отримати наступні ефекти:

  • позбутися від больового синдрому;
  • забути про головний біль;
  • впоратися з хронічною втомою;
  • привести м'язи в тонус;
  • активізувати процес кровообігу;
  • відновитися після отриманої травми.

Масаж надає позитивно вплив на суглоби і зв'язки. З його допомогою можна позбавити організм від шлаків і токсинів. Після загального масажу людина відчуває себе бадьорою і повною сил, а також може повернутися до здорового сну. Подібні процедури часто використовують для того, щоб зміцнити організм і імунітет. Правильно виконаний масаж дозволить запустити роботу лімфатичної системи, завдяки чому захист організму від вірусів стане більш ефективною. Масаж можна рекомендувати кожній дорослій людині, який веде активний спосіб життя.

Класичний загальний масаж використовується в цілях профілактики, позбавляючи від різних недуг, що вражають опорно-рухову систему. Постійне нервове напруження може стати причиною падіння настрою. Застійні процеси призводять до того, що м'язи постійно знаходяться в стані напруги, а шкіра втрачає пружність. У такій ситуації необхідно записатися на загальний масаж, щоб вже на першому сеансі відчути поліпшення загального фізичного і психічного стану.

Спортивний масаж і його переваги

спортивний масаж

Все більше людей вибирають спортивний масаж, який має цілу низку важливих переваг. Подібні маніпуляції дозволяють зміцнити суглоби, зв'язки і розслабити м'язи після інтенсивних тренувань. Масаж призначений спеціально для тих, хто веде активний спосіб життя або стикається з високими навантаженнями в процесі роботи. Його особливістю є те, що в процесі виконання масажу пацієнтові не доводиться стикатися з хворобливими відчуттями.

Перед тим як записатися на спортивний масаж в нашому салоні, обов'язково ознайомтеся з його різновидами. Такий масаж має ряд відмінностей від косметологічних або лікувальних процедур. У процесі його виконання не відбувається руйнування целюлітних відкладень або боротьби з хронічними хворобами. У той же час людина, яка ставить перед собою завдання домогтися чудових результатів в спорті, обов'язково отримає відразу кілька переваг від проходження даної процедури.

Різновиди спортивного масажу представлені таким чином:

  • Попередній масаж. Подібні маніпуляції потрібно виконувати безпосередньо перед фізичними навантаженнями. У деяких випадках масаж може замінити собою розминку. Тривалість виконання становить до 30 хвилин, а завданням такої розминки є поліпшення процесів кровообігу і розкриття м'язового потенціалу.
  • Тренувальний масаж. За допомогою подібних процедур вдається підвищити витривалість організму, а також його працездатність. Майстер повинен завжди пам'ятати про специфіку конкретного виду спорту і підібрати оптимальну схему масажу.
  • Відновлювальний масаж. Під час проходження такого масажу атлету вдається розслабитися і відновити організм після чергового тренувального дня. За допомогою масажу тіло залишається в тонусі, що дозволяє постійно вдосконалювати свої результати.

Замовляючи масаж в салоні краси Bloom, ви завжди можете бути впевнені в тому, що всі процедури будуть проведені в повній відповідності з обраною технікою. Спеціаліст виконає погладжування, розтирання і розминання, що і потрібно для прогріву м'язів перед вправами і для зняття напруги після тренування. Наші фахівці знайомі з різними видами масажу, тому обов'язково врахують ваші особисті переваги, підібравши відповідну схему маніпуляцій.

СПА масаж і користь від нього

СПА масаж

В останні роки особливої ​​популярності набуває спа-масаж, який представляє собою оздоровчу процедуру, під час якої пацієнт отримує розслабляючий ефект. Такий масаж допомагає не тільки поліпшити фізичну форму, а й відновлює емоційний стан. Особливістю методики є ефективне поєднання європейських досягнень і східних традицій в сфері масажу, завдяки чому пацієнт набуває нові сили і стимул для самовдосконалення.

Спа-масаж повертає пацієнтові хороший настрій і допомагає позбутися від депресивних думок. Завдяки індивідуальному підходу масажиста вдається поліпшити стан м'язів, а також усунути головні болі і стимулювати приплив крові до шкіри, покращуючи загальний стан.

Антицелюлітний масаж і його види

антицелюлітний масаж

Целюліт являє собою проблему, з якою сьогодні стикаються багато людей з самих різних вікових груп. Особливістю розвитку даного захворювання є те, що він вражає шкірний покрив, а не м'язи. Спеціальні масажні руху допомагають руйнувати жирові тканини, які і є основою для розвитку даного захворювання. Під час масажу увага приділяється ногам, талії, рук і сідниць пацієнта, які найчастіше схильні до розвитку целюліту.

Серед переваг техніки масажу можна виділити:

  • ефективне усунення проблем з кровообігом;
  • поліпшення загального стану шкіри;
  • швидкий результат, що дозволяє використовувати масаж перед відпусткою.

Індивідуальний підхід передбачає вибір оптимальної схеми проведення масажу. Склавши план лікування, фахівець починає проводити сеанси і уважно стежить за станом здоров'я пацієнта, коректуючи техніку в залежності від отриманих результатів. Зазвичай для отримання результату потрібно курс тривалістю в місяць.

в інтернет-магазин Зателефонувати