Останні новини у beauty-сфері

Як вибрати педикюр на весілля?

Назад у блог
Як вибрати педикюр на весілля?
09 / 09 / 20

Кожна дівчина мріє бути виразною, ніжною і чуттєвою під час свого весілля, для чого приділити увагу слід кожному нюансу в процесі створення ідеального образу. Догляд за ногами вимагає індивідуального підходу. Найпомітнішим елементом стопи є нігті, які необхідно покрити лаком відповідного кольору, що сполучається з взуттям, одягом і тоном шкіри.

Яким повинен бути оригінальний педикюр на весілля?

Гарний педикюр на весілля зуміють створити фахівці нашої компанії. Ми завжди прагнемо вдосконалювати власний сервіс, щоб клієнти залишалися задоволеними своїм рішенням. Вам лише потрібно поділитися з нашими майстрами своїми ідеями, а вони знайдуть ідеальний спосіб, щоб втілити їх в реальність. Педикюр краще виконати в повному обсязі, це дозволить отримати наступні переваги:

  • Забезпечити високий рівень комфорту. Нареченій належить провести велику частину для весілля на ногах, тому навіть незначні проблеми обов'язково створять дискомфорт.
  • Повний комплекс процедур дозволяє зберегти панчохи і туфлі в ідеальному вигляді.
  • Педикюр дозволить підвищити гігієну ніг.
  • Майстрам нескладно досягти бездоганних результатів в плані естетики. Після педикюру ніжки нареченої будуть виглядати бездоганними.
  • Образ нареченої буде ідеальним, починаючи від зачіски і закінчуючи кінчиками пальців ніг.

Ідеї педикюру для нареченої в новому сезоні неймовірно різноманітні, що дозволяє підібрати підходящий варіант навіть для найвибагливіших дівчат. Почати слід з того, щоб знайти свій колір. Гель-лаки представлені десятками різних кольорів, але не варто кидатися в крайності. Гармонія кольору повинна бути дотримана обов'язково. Педикюр не повинен виділятися на тлі сукні, взуття та інших аксесуарів.

весільний педикюр

Найкраще доповнити плаття нареченої може білий або молочний лак. У той же час сьогодні можна скористатися будь-яким світлим відтінком. Цікаво виглядає френч, якщо дівчина віддала перевагу класичний стиль вбрання. Французький педикюр дозволяє надати образу більше ніжності, як і тонка розпис, нанесена на нейтральну основу. Такий педикюр може бути виконаний в рожевому, пастельному або бежевому відтінку. Якщо у дівчини смаглява шкіра, то можна скористатися більш яскравим відтінком, щоб виділити педикюр на її тлі. Це можуть бути навіть бордові або коралові тони. Не слід використовувати тони, які відрізняються дуже глибоким кольором, так як вони асоціюються з чорним, що не доречним в образі нареченої. Табу накладаються і на кислотні відтінки.

Якщо дівчина буде дефілювати в цей день у відкритому взутті, то можна скористатися декором на нігтях. Він поєднується з босоніжками і відкритими туфлями, які використовують під час літніх весіль. В даному випадку креатив буде тільки вітатися. Дизайн можна підібрати будь-який, починаючи від ліплення, підточування нігтів і будь-яких інших актуальних прикрас. У разі, коли весілля належить провести в зимовий період, наречена буде використовувати закрите взуття, тому нігті краще залишити гладкими, а їх довжина повинна бути невеликою. Такий варіант слід вибрати через додаткового комфорту, до того він дозволить зберегти цілісність панчіх.

Наречені, які бажають зробити свій образ більш витонченим і скромним, можуть скористатися французьким педикюром, який майстер доповнить витонченою розписом. Колірна палітра такого педикюру знаходиться в межах між білим і рожевим тонами. Власниці витончених стоп можуть привернути до них увагу, скориставшись оригінальними відкритими босоніжками, а нігті можна доповнити стразами. Сміливі та рішучі дівчата, які бажають зберегти свою індивідуальність під час весілля, можуть скористатися педикюром з нігтьової ліпленням. Також нестандартно буде виглядати педикюр з камінням.

педикюр на весілля

Багатьох дівчат цікавить питання, де і коли слід робити весільний педикюр. Вибір полягає між тим, щоб викликати майстра додому або самостійно відправитися в салон. Процедуру краще робити за 2 тижні до торжества. Дана рекомендація працює в тому випадку, якщо дівчина уважно стежить за станом власних ніжок. В іншому випадку буде потрібно комплекс процедур, починати які доведеться за кілька місяців до весілля.

Наш салон краси пропонує широкий перелік процедур, які допоможуть привести ніжки в ідеальний стан. Фахівці проведуть очистку шкіри і нігтів, а також додадуть їм необхідну форму. Ми використовуємо тільки кращі витратні матеріали, в чому ви можете переконатися вже сьогодні. Результат перевершить ваші найсміливіші очікування.

У нашому інтернет магазині косметики BLOOM ви зможете підібрати для себе доглядову косметику для тіла для домашнього використання.

 
в інтернет-магазин Зателефонувати