Останні новини у beauty-сфері

Як зміцнити вії

Назад у блог
Як зміцнити вії
27 / 04 / 21

У той же час багато дівчат стикаються з проблемою, коли вії починають випадати, а їх зростання залишається сповільненим. Як можна зміцнити вії? Щоб відповісти на це питання, необхідно вивчити причини їхнього випадання.

Причини з яких випадають і слабшають вії?

Щоб зміцнити вії будинку, необхідно для початку позбутися від факторів, які призвели до їх незадовільного стану. Серед причин, що впливають на стан вій, слід виділити:

  • неправильний вибір косметики;
  • дія зовнішнього середовища;
  • регулярні стреси;
  • нездоровий спосіб життя.

Результатом подібних причин стає те, що вії не отримують необхідної кількості поживних речовин, що і стає причиною їх подальшого випадання.

Як зміцнити вії: найефективніші засоби

У волосків є певний термін життя, тому не варто переживати, якщо день випадає до 4 вій. Це цілком нормальний і природний процес. Про проблеми свідчить той факт, що після випадання волосків нові не встигають відрости. Як зміцнити вії в домашніх умовах? Для цього необхідно використовувати засоби, здатні заповнити нестачу білків і мікроелементів. Склади, використовувані для харчування вій, також повинні забезпечити їх зволоження.

Зміцнення маслами

Одним з популярних варіантів для зміцнення залишається використання масел. Вони володіють всіма необхідними мікроелементами для вирішення проблеми. Косметологи рекомендують скористатися:

  • реп'яхову;
  • касторовою;
  • камфорним;
  • лляною олією.

Також варто звернути увагу на ефірні масла, які вже кілька тисячоліть залишаються основою косметичних процедур. Їх регулярне застосування забезпечить стійкий результат, відновивши густоту і виключивши ламкість.

Компреси

Ця категорія коштів також користується великою популярністю, так як правильно підібраний компрес-маска також забезпечить належний догляд за шкірою повік. Засіб має бути підібране індивідуально, щоб не стати причиною алергічної реакції. Відмінним вибором залишаються відвари з цілющих трав, які можна накладати на очі за допомогою змоченого тампона. Тривалість процедури зазвичай становить до 15 мнуть. Перед застосуванням обов'язково нанесіть невелику кількість відвару на шкіру. Якщо через 2 години не виникає дискомфорту в місці нанесення, то можна сміливо користуватися компресом, так як його інгредієнти вам підходять.

Професійні засоби

Як зміцнити вії після нарощування? Для цієї мети на ринку сьогодні представлений величезний асортимент продукції від відомих косметичних брендів. Дана лінійка товарів включає в себе:

  • сироватки;
  • кондиціонери;
  • маски;
  • креми.

З їх допомогою можна ефективно зміцнити нарощені вії, а завдяки детальному опису у покупця завжди є можливість детально вивчити склад перед купівлею або використанням препарату. Вони забезпечують не тільки харчування і зволоження, але і стабільне зростання, а також можливість відновити пошкоджені або ламкі волосся.

Як можна зміцнити вії після нарощування?

«Нарощування вій» залишається однією з найпопулярніших процедур. З її допомогою можна поліпшити обсяг вій і привернути додаткову увагу до очей. У той же час для підвищення ефективності процедури потрібно врахувати кілька нюансів. Виснажені вії як зміцнити? Для відповіді на це питання, досить ознайомитися з декількома корисними рекомендаціями. Перед використанням коштів для зміцнення важливо очистити шкіру і видалити косметику. Наносячи відновлюючий складу на нафарбовані вії, ви скорочуєте ефективність кошти, а в деяких випадках і зовсім робите процедуру не ефективною. Також не варто користуватися засобами, термін придатності яких вже закінчився. Кращим рішенням буде придбати засоби на весь курс, так як регулярне застосування забезпечить найкращий ефект.

Як зміцнити і відростити вії? З цим завданням відмінно справляються вітамінні комплекси, представлені у великому асортименті на ринку. Покупцеві слід простежити за тим, щоб до складу препарату входили такі компоненти, як вітаміни А, В, Д, Е, цинк, селен, ретинол і токоферол. Засоби зазвичай мають форму масляного розчину, який передбачається наносити безпосередньо на вії. Для живлення варто користуватися рослинним маслом, а серед найбільш корисних і ефективних варіантів можна виділити кунжутна і оливкове.

Способи зміцнення вій в домашніх умовах

Для поліпшення стану вій «Салон краси Bloom» рекомендує використовувати квіткові компреси в домашніх умовах. Класичний народний рецепт передбачає використання збору васильків та нагідок, який потрібно заварити. В отриманий відвар потрібно опустити ватний тампон і прикласти його до очей. Секрет успіху таких процедур їх регулярному проходження, а тривалість курсу зазвичай становить місяць.

в інтернет-магазин Зателефонувати