Останні новини у beauty-сфері

Головні новинки манікюру 2021-2022

Назад у блог
Головні новинки манікюру 2021-2022
09 / 09 / 20

Манікюр дозволяє залучити до доглянутим рукам максимум уваги, виділивши його володарку серед сотень інших дівчат. У новому сезоні існує відразу кілька трендів, на які слід орієнтуватися при створенні оновленого образу. Дизайн нігтів передбачає використання матового кольору або декількох технік манікюру одночасно. Трендом залишаються так звані «сльози єдинорога» і омбре. Наші кваліфіковані майстри зможуть підібрати варіант для будь-якої ситуації, щоб ви виглядали ще більш незвично і привабливо.

Самий модний манікюр від майстра

Дівчата, які вважають за краще унікальний манікюр, будуть приємно здивовані в новому сезоні. Він пройде під знаком нестандартних рішень. У той же час манікюр не буде позбавлений жіночності і краси. Досить вивчити фотографії манікюру, який актуальний в новому сезоні, щоб вибрати підходящий для себе варіант. В першу чергу варто звернути увагу на колірні рішення, актуальні в новому сезоні. Вибирати доведеться між напівпрозорими і пастельними тонами. Дівчатам, які люблять більше викликають образи, можна порекомендувати чорний манікюр, який ніколи не вийде з моди. Головним трендом є нюдовий манікюр, а також поєднання чорного, білого і червоного кольорів. Для більш ніжного образу можна скористатися пастельними відтінками.

Трендовий манікюр в сезоні 2021-2022 буде відрізнятися середньою довжиною нігтів. Це не дивно, оскільки в світі моди спостерігається стійкий тренд на мінімалізм, а також верховенство геометричних форм. У більшості випадків для створення манікюру в новому сезоні використовується матовий лак.

Чорний манікюр 2021-2022

Чорний манікюр 2020

Даний варіант залишається на піку популярності вже кілька сезонів і не думає покидати вершини. Він заслужив любов дівчат завдяки грації і демонстрації наявності почуття стилю у його власниць. Матовий чорний манікюр виглядає бездоганно, особливо якщо доповнити його точно підібраною біжутерією. Гламурні дівчата обов'язково знайдуть шикарні поєднання нарядів з чорним манікюром.

Французький манікюр 2021-2022

Французький манікюр 2020

Франція є одним із законодавців моди, тому френч активно використовуватиметься дівчатами в новому сезоні. Класичний французький манікюр ідеально підійде незалежно від погоди. Його можна зробити більш грайливим, виділивши кінчик нігтьової пластини іншим кольором. Також можна скористатися незвичайною окантовкою, яка повинна демонструвати прагнення до геометричних лініях. В результаті ви зможете отримати абсолютно новий манікюр, відповідний модним трендам.

Місячний манікюр 2021-2022

Місячний манікюр 2020

Даний варіант декору для нігтів користується популярністю вже кілька сезонів поспіль. Він відрізняється від розглянутого вище французького манікюру тим, що майстер активно використовує область нігтя, яка знаходиться у кутикули. Даною області необхідно надати округлу, пряму або трикутну форму в залежності від ефекту, який бажає отримати дівчина. Також для створення місячного манікюру все частіше користуються нюдовой базою з блискітками і нестандартною геометрією. Якщо ви є володаркою короткого нігтів, для їх візуального подовження слід скористатися місячним манікюром. Даний прийом є одним з найбільш ефективних, про що свідчать численні фото.

Лаконічність і геометричні мотиви залишаються головним трендом сезону. Стильний манікюр дозволить створити більш витончений спосіб, в якому можна поєднувати яскраві відтінки і геометричні лінії. Як показує практика, зовсім не обов'язково наносити колір на всю довжину нігтя. Цікавим варіантом залишається манікюр, при якому пофарбованої є тільки частина нігтьової пластини.

Наші майстри займаються створенням манікюру вже кілька років, за період яких вони встигли придбати чимало досвіду. Вони постійно підвищують власну кваліфікацію, що буде ще однією причиною для клієнтів скористатися їхньою допомогою. Ми завжди віддаємо перевагу індивідуальному підходу, тому зможемо підібрати для вас такий манікюр, про який ви завжди мріяли.

Креативно виглядає манікюр, виконаний в мінімалістському стилі. В даному випадку на нігті будуть зображені тонкі лінії і точки або стебла витончених рослин. Мінімалізм дозволяє висловити свою індивідуальність в декорі нігтів, дотримуючись модні тренди. Якщо дівчина є романтичною натурою, то вона може скористатися пастельними тонами замість яскравих кольорів, що лише посилить враження від витонченого образу. Наші фахівці проконсультують вас з будь-яких питань, що стосуються процедури, щоб ви отримали повне уявлення про її переваги.

в інтернет-магазин Зателефонувати