Останні новини у beauty-сфері

Догляд за обличчям влітку

Назад у блог
Догляд за обличчям влітку
11 / 03 / 21

Дотримання рекомендацій фахівців допоможе зберегти здоров'я і молодість шкіри, забути про почервоніння, подразненнях і свербінні. В першу чергу, необхідно пам'ятати про регулярне зволоження. Ідеальним рішенням стане використання легких кремів, які швидко вбираються і не створюють на поверхні плівку.
Вирушаючи на пляж, відмовтеся від вазеліну, масел і гліцерину. Ці продукти закупорюють пори, порушують нормальний процес потовиділення і підвищують ризик отримання теплового удару. Потрапляючи на шкіру, масло створює ефект скла і провокує появу сонячних опіків.
Найкращим варіантом є професійні Догляду процедури. Салон Bloomnails - це місце, в якому ви зможете відпочити, розслабитися і насолодитися професіоналізмом майстрів. Досвідчені косметологи підберуть догляд і докладно розкажуть про нюанси поводження з шкірою в літній період, а додатковим бонусом стане приємна ціна, регулярні акції та знижки.

Щоденний догляд за шкірою обличчя в жарку пору

Щоденний догляд за обличчям допоможе вам завжди виглядати свіжо і не переживати про стан шкіри навіть в спекотні дні. Щоб результат перевершив всі очікування, відмовтеся від засобів, в складі яких містяться кислоти і ретинол, так як дані компоненти підвищують чутливість потрапити сонячних променів.
Однак влітку не обов'язково відмовлятися від кислотних засобів повністю. Якщо фахівець порекомендував вам застосовувати так звані «літні кислоти», врахуйте деякі рекомендації:

  • подібні склади краще наносити ввечері, щоб уникнути потрапляння прямих сонячних променів;
  • виходячи на вулицю вдень, не забувайте про креми з високих SPF;
  • під час курсу, а також за 2 тижні до і після відмовтеся від засмаги і візитів в солярій.

Літній період - це традиційний час «канікул» для багатьох косметологів, так як більша частина клієнтів їде за межі міста, а друга половина приймає рішення відмовитися від агресивних впливів на шкіру. Універсальної процедурою вважається антицелюлітний масаж і обгортання. Подібні послуги користуються попитом серед дівчат, які готуються до курорту, оскільки допомагають поліпшити пружність тіла і радують преобразившимся відображенням у дзеркалі.
У косметології особи популярними залишаються зволожуючі процедури. Такий варіант підходить всім представницям прекрасної статі незалежно від їх віку та типу шкіри. Особливо актуально це для дам, регулярно знаходяться на відкритому повітрі. Нанесення спеціалізованих складів робить епідерміс більш пружним, запобігає появі зморшок і пігментних плям.
Літо - це не привід відмовлятися від традиційного догляду при наявності певних проблем. Салон Bloomnails часто відвідують жінки, які страждають від купероза, запалень, акне, мікротріщин, набряків. Спека може погіршити ситуацію, тому не варто забувати про регулярні візити до косметолога.

Поради по макіяжу в літній період

Літній макіяж має свої особливості. Професіонали наполягають на зменшенні «нашарування» різних засобів і підборі максимально легкою за текстурою косметики. Найчастіше леді зупиняють свій вибір на різних сироватках, флюїди та лосьйонах, залишаючи на зимовий сезон щільні креми.
У жарку пору року краще відмовитися від щільних тональних основ. Правильним рішенням стане використання нещільні CC- або BB-кремів, які не "попливуть» по обличчю до середини дня. Крім того, подібні засоби відмінно відновлюють і зволожують шкірний покрив. У багатьох продуктах, представлених на сучасному ринку косметології, містяться захисні фактори, тому один засіб може замінити і тон, і SPF.
Корисною звичкою стане регулярне використання спрею з термальною водою. Це ідеальний варіант не тільки для пляжного відпочинку, але і для поїздки в гори, ліс або подорожі на літаку. Популярністю користуються також продукти з алое-вера, які насичують шкіру корисними мікроелементами, надають приємний охолоджуючий ефект і відмінно борються з роздратуванням.

Салонні процедури для обличчя влітку

Догляд за шкірою обличчя влітку включає в себе не тільки домашні процедури, але і відвідування салонів краси. Як було сказано раніше, в цей період краще відмовитися від агресивного впливу, яке блокує нормальний процес потовиділення, закупорює пори і провокує появу запалень.
Відвідування кабінету косметолога - важливий етап, що входить в догляд за обличчям влітку. Професійний підхід дає можливість забезпечити тривалий ефект у вигляді ніжної і гладкої шкіри. До найбільш затребуваним процедурам відносяться:

  • Лімфодренажний і розслабляючий масажі, які зменшують кількість набряків, освіжають і омолоджують шкіру.
  • Мезотерапія - введення мінеральних кислот, пептидів і інших мікроелементів під шкіру з метою природного зволоження.
  • Озонотерапію - процедура, що очищає шкіру від хвороботворних бактерій, що поліпшує кровообіг і знімає ороговілий шар, допомагає загоювати навіть старі шрами.
  • Гідротерапія - уходовая процедура, в якій задіюється виключно чиста вода.
  • Біоревіталізація - введення ін'єкцій, які допомагають поліпшити еластичність і якість шкіри.

У салоні Bloomnails вас раді вітати майстри найвищого рівня. Доказом якості нашої роботи є багаторічний досвід, сотні відгуків задоволених клієнтів і наявність ліцензій. Всі процедури проводяться на новітньому обладнанні, аналогів якому немає в Україні, з дотриманням сучасних передових технологій. Ми точно знаємо, яка процедура допоможе підтримувати вашу шкіру в ідеальному вигляді протягом всього року!

в інтернет-магазин Зателефонувати