Останні новини у beauty-сфері

Термозахист для волосся

Назад у блог
Термозахист для волосся
11 / 03 / 21

Важливо розуміти, що будь-який термічний вплив на пасма - це серйозної шкоди для структури волосся. Відмовлятися від процедур не обов'язково. Щоб шевелюра завжди виглядала доглянутою і здоровою, віддавайте перевагу професійним засобам з хорошим складом і не нехтуйте візитами до майстрів, які допоможуть підібрати правильний догляд з урахуванням всіх ваших побажань.

Хороша термозахист для волосся - це запорука здоров'я локонів. Майстри салону Bloomnails пропонують перелік процедур, що сприятливо впливають на стан волосяного покриву і захищають його від негативного впливу ззовні.

Види термозахисту для волосся

Якщо ви не можете вирішити, який засіб підійде саме вам, необхідно ознайомитися з докладною інформацією про продукти. Термозахисні склади діляться на типи за рівнем максимальної температури:

  • Для дівчат, які користуються феном на середніх режимах, підійдуть спеціальні масла, які наносяться на кінчики і рівномірно розподіляються по всій довжині.
  • Дамам, які використовують плойки і прасування, потрібна більш потужний захист. Активні компоненти таких складів активізуються при високих температурах і «замикають» вологу всередині пасом, перешкоджаючи їх повного висихання.

Перед початком використання будь-якого продукту необхідно ретельно вивчити етикетку і склад. Досвідчені стилісти впевнені, що професійна термозахист для волосся повинна підбиратися відповідно до типу волосяного покриву. Майстри рекомендують підбирати засіб так:

  • Масла ідеально підходять для сухих кучерів з тонкою структурою. Подібні продукти не тільки захищають локони від впливу високих температур, а й «приборкують» підвищену пишність, а також прибирають накопичення статичної електрики.
  • Спреї - це відмінний варіант захисту для представниць прекрасної статі з неслухняними і м'яким волоссям. Окремим перевагою їх використання є простота застосування і легкість розподілу по довжині. Ви зможете завжди носити флакон в сумці і використовувати в міру необхідності, де б ви не знаходилися.
  • Креми - оптимальне рішення для дівчат, що володіють злегка в'ється шевелюрою. Консистенція продукту дає можливість зберегти структуру кожної окремої пасма, створити красиву укладку і надає локонам здоровий блиск.

Остаточне рішення має прийматися спільно з фахівцем, який зможе оцінити стан пасом з професійної точки зору. Склад, підібраний з урахуванням індивідуальних особливостей і протипоказань, гарантовано подарує бажаний результат за короткий період часу.

Fusio-Dose Kerastase

Fusio-Dose Kerastase - одна з найбільш затребуваних процедур серед клієнток нашого салону. Вона являє собою нанесення на волосся особливого молекулярного коктейлю, який складається з концентрату і бустера. Всебічне вплив на пасма допомагає не тільки відновити їх структуру після впливу високих температур або фарбувань, але і додає об'єм занадто тонким волоссю.

Процедура триває дуже мало - з урахуванням миття голови і укладання ви витратите не більше 20-25 хвилин свого часу, однак ефект вразить і перевершить всі очікування. Перед початком нанесення складу фахівець проведе діагностику стану волосся і визначить основні напрямки роботи.

Kerastase K-Water

Kerastase K-Water - це ще один варіант, який підходить дівчатам, яким потрібна професійна термозахист для волосся. Це експрес-процедура, яка допомагає відновити структуру сухих, тьмяних або занадто жорсткого волосся. До складу засобу входять ламелли - елементи, що нагадують за формою пластини.

Потрапляючи на пасма, вони борються з ушкодженнями і ефективно замінюють використання кондиціонера. Майстри прозвали даний продукт живою водою, яка дає можливість повернути волоссю блиск за лічені хвилини і дарує такі результати:

  • усунення відчуття тяжкості, полегшення локонів;
  • дзеркальну гладкість;
  • магнетичний блиск.

При контакті з рідиною склад перетворюється в піну, яка м'яко огортає кожну волосину і проникає всередину. Власниці шевелюри, яка не ушкоджена, що не пушітся і ідеально згладжена за рахунок правильно підібраного догляду, можуть не помітити яскравого ефекту від Kerastase K-Water, однак фантастичне сяйво «як в рекламних роликах» помітить кожна дама.

Для уточнення деталей звертайтеся в салон Bloomnails. Досвідчені стилісти докладно розкажуть про особливості кожного засобу, уточнять вартість і допоможуть визначитися з вибором.

в інтернет-магазин Зателефонувати