Останні новини у beauty-сфері

Профессиональное наращивание ногтей гелем: все про процедуру

Назад у блог
Профессиональное наращивание ногтей гелем: все про процедуру
24 / 10 / 19

Що стосується самої процедури, нарощування нігтів не займає багато часу, тому що матеріал дуже швидко кристалізується під впливом спеціальної ультрафіолетової лампи. Гель-лак не порушує структуру нігтьової пластини, не викликає алергічних та інших негативних реакцій.

нарощування нігтів гелем

  • Підготовка. Перш ніж розпочати нарощування, майстер повинен зробити спеціальну обробку шкіри рук за допомогою антибактеріального засобу. Це необхідно для того, щоб забезпечити    наращивание ногтей гелем безпеку як клієнту, так і майстру.
  • Щоб ніготь був максимально рівним, необхідно заздалегідь подбати про усунення кутикули. Шкірне утворення необхідно відсунути за допомогою спеціальної апельсинової палички.
  • Гелеве нарощування виробляється двома способами: тіпсами та нанесенням кошти на спеціальну форму.
  • Перш ніж нанести лак, нігтьову пластину потрібно попередньо покрити праймером. Це для кращого зчеплення лаку з поверхнею нігтьової пластини.
  • Після того, як всі попередні етапи завершені, можна переходити до нанесення гель-лаку. Для того, щоб правильно зробити нарощування, майстер використовує спеціальний пензель для гелю.
  • Гельове нарощування - це процес, який проводиться у кілька етапів. Починаючи з базового шару кожне окреме покриття необхідно просушувати під ультрафіолетовою лампою. У тому випадку, якщо майстер постійно працює з матеріалом, використовується лампа потужністю 36 В. Таке обладнання призначене для максимально швидкого сушіння, що також дає можливість робити полімеризацію в досить великих обсягах.
  • Після базового шару шар наноситься конструктивного гелю. Ця фаза вважається другою у загальній системі моделювання нігтьових пластин. Що стосується часу висихання даного шару, повне сушіння доступне вже через 2-3 хвилини. Якщо ніготь вийшов недостатньо міцним, можна нанести ще один шар конструктивної основи. Це додасть манікюру товщини, але водночас не вплине на конструктивність структури.
  • Якщо ви хочете візуально подовжити короткий ніготь, можна скористатися камуфляжним матеріалом. Такий гель-лак найчастіше застосовується у процесі оформлення французького манікюру. Завдяки широкому асортименту даного матеріалу можна вибрати камуфляж від світло-рожевого до бежевого.
  • Після останнього сушіння необхідно зняти з поверхні нігтьової пластини липкий шар фінішний. Робити це необхідно за допомогою спеціальної рідини, що очищає.

Один із завершальних етапів гелевого нарощування - надання нігтьової пластини бажаної форми. Зробити це можна за допомогою абразивної пилки необхідної жорсткості. У разі оформлення штучних нігтів краще вибирати пилки від 60 до 1820 грит.
Для надання нігтям глянсового блиску покрийте поверхню спеціальним фінішним лаком. Це допоможе зробити манікюр повністю завершеним і таким, який залучатиме захоплені погляди оточуючих.


Зважаючи на представлену інформацію, навіть майстер-новачок впорається з гелевим нарощуванням нігтів. Зробити це неважко, вибираючи спеціально призначені матеріали.

Професійний манікюр та гелеве нарощування – профільні послуги, які надаються кваліфікованими майстрами нігтьової студії BloomNails. Тут використовуються тільки високоякісні матеріали, які допоможуть зробити манікюр бездоганним та максимально міцним.

в інтернет-магазин Зателефонувати