Останні новини у beauty-сфері

Найпопулярніші види фарбування волосся в 2023 році

Назад у блог
Найпопулярніші види фарбування волосся в 2023 році
01 / 01 / 23

Кожна дівчина мріє виглядати привабливо, ловлячи на собі захоплені погляди перехожих. Для цього потрібно не тільки підібрати відповідний образ в одязі і стежити за своєю фізичною формою, але і вибрати відповідний варіант фарбування волосся. 2022 рік є відмінним часом для того, щоб внести приємні зміни у власну зовнішність.

Модні техніки фарбування волосся і їх особливості

Перефарбування волосся вважається одним з найпростіших, але в той же час ефективних методів зміни іміджу. В процесі проведення процедури наші фахівці віддають перевагу щадним методам впливу. Кожен клієнт зможе знайти саме той варіант, який відповідає його уподобанням завдяки уважному ставленню майстра до побажань клієнта.

Стиліст з багаторічним досвідом добре знайомий з величезною кількістю технік фарбування. Під час вибору між ними необхідно враховувати не тільки особливості самого волосся, але і форму особи, а також інші нюанси. Деякі техніки, наприклад, омбре або балаяж досить складно відрізнити між собою. У той же час експерту назвати конкретну техніку, яка була застосована в даному випадку, не складе труднощів. Виділимо кілька основних технік, які залишаються найбільш затребуваними в 2022 році.

Техніка фарбування волосся мелірування

окрашивание волос мелирование

Даний прийом залишається в моді вже багато років і в 2022 році він все також актуальний. Особливістю процедури є те, що для фарбування використовуються окремі пасма. Мелірування відрізняється від техніки колорування тим, що в процесі застосовується всього один колір. Зазвичай процедура використовується дівчатами, які бажають висвітлити волосся або додати їм яскравіший відтінок. Наносячи фарбу тільки на частину волосся, вдається отримати контрастний ефект. Провести мелірування в домашніх умовах дуже складно. У процесі роботи майстер користується спеціальною шапочкою і фольгою, на якій розташовуються пасма.

Техніка фарбування волосся колорування

окрашивание волос колорирование

Багато модниць встигли переконатися в тому, наскільки цікавий ефект дозволяє отримати колорирование. Даний метод фарбування волосся передбачає одночасне застосування декількох відтінків, які знаходяться близько один до одного в колористиці. Майстру необхідно розділити волосся на кілька зон, після чого під час фарбування створюється ефектний перехід. Техніка колорування передбачає повне або часткове фарбування. При повному фарбуванні змінюється відтінок всіх пасом, а при частковому колорировании будуть задіяні тільки окремі ділянки.

Техніка фарбування волосся брондірованіе

окрашивание волос брондирование

Дана техніка фарбування являє собою особливий різновид колорирования. Якщо майстер добре знає свою справу, то в результаті можна отримати ефект вигорілого волосся, який виглядає особливо привабливо при правильно складеному образі. Даний варіант фарбування можна рекомендувати дівчатам, які бажають надати своєму образу родзинку, але не бажають змінювати його повністю. Для брондірованія відмінно підходять довгі або середні волосся.

Техніка фарбування волосся омбре

окрашивание волос омбре

Вибираючи стрижку волосся в салоні Bloom, ви завжди можете бути впевнені в тому, що наші фахівці уважно вислухають всі побажання і докладуть максимум зусиль, щоб ви залишилися задоволені своїм рішенням. Ми встановлюємо справедливі ціни на послуги, які повністю відповідають їх якості. Зробити свій стиль унікальним дозволить двокольорове тонування, яке також називають технікою омбре. В процесі роботи майстра вдається створити ефект плавного переходу від одного кольору до іншого. Наносячи фарбу, фахівець робить це нерівномірно, розподіляючи її по всій довжині волосся. З цієї причини у коренів колір зазвичай виявляється більш насиченим, в той час як у кінчиків він практично переходить в блонд.

Техніка фарбування волосся шатуш

шатуш окрашивание волос

Якщо дівчина більше воліє природний ефект, то її вибором повинна стати техніка Шатушь. Даний спосіб фарбування можна порівняти з технікою омбре, яка не стосується коренів, але забезпечить природну імітацію вигоряння волосся. Шатушь цікава тим, що дозволяє отримати більш хаотичний результат. Під час нанесення фарби колір буквально розтягується, тому найкраще застосовувати цей спосіб фарбування на довгому волоссі, щоб продемонструвати глибину переходу.

Техніка фарбування волосся мажімеш

мажимеш окрашивание волос

Ще однією технікою, яку можна сміливо використовувати в 2022 році, є Мажімеш. Вона полягає в тому, щоб освітлити світле волосся. Техніка дозволяє надати волоссю колір на кілька відтінків світліше, якщо порівнювати з попередніми. Даний фарбувальний склад відрізняється:

  • гарну стійкість;
  • зміцнюють компонентами;
  • відсутністю небезпечних добавок.

В результаті вдається не тільки надати волоссю бажаний колір, але і зміцнити їх структуру, що особливо важливо для власниць ламких волосся.

Техніка фарбування волосся балаяж

балаяж окрашивание волос

В рамках даної техніки відбувається градуйоване фарбування, яке не стосується коренів. Фарбувальний склад наносять тільки на кінчики і середину локонів. Результатом такого фарбування стане легка зміна відтінку, яке особливо ефектно виглядає на завитки.

Техніка фарбування волосся тонування

Тонирование волос

Говорячи про щадять методах фарбування, багато майстрів одразу ж згадують тонування. Для подібної процедури застосовується безаміачна фарба, яка дбайливо впливає на структуру волосся. Відтінок ж змінюється незначно, що дозволяє зберегти натуральний пігмент волосся. В рамках техніки можна змінити колір волосся всього на пару тонів, що потрібно враховувати.

Техніка однотонне фарбування волосся

однотонное окрашивание волос

Даний прийом можна віднести до найбільш простим. Для нанесення фарби використовуються більш потужні препарати, тому колір виявляється яскравіше, а також набуває необхідну стійкість. Майстер в нашому салоні завжди допоможе вибрати відтінок, який ідеально підійде саме вам, в той час як в домашніх умовах завжди можна помилитися з вибором.

Техніка фарбування волосся аіртач

техника окрашивания airtouch

Як випливає з назви даної техніки, при правильному фарбуванні волосся виглядає повітряними, що дозволяє надати родзинку і оживити ваш образ. Техніка особливо актуальна серед власниць світлого волосся, які бажають отримати кілька білих пасом. Також її можна рекомендувати брюнеткам, які хочуть поекспериментувати зі світлим волоссям, але не бажають завдавати шкоди своїм локонам.

в інтернет-магазин Зателефонувати