Останні новини у beauty-сфері

Педикюр весняний 2022: актуальні рішення для модного дизайну

Назад у блог
Педикюр весняний 2022: актуальні рішення для модного дизайну
20 / 02 / 20

Період, коли зимові холоди наближаються до свого завершення, є ідеальним для того, щоб підібрати один з варіантів для педикюру. Наближається весна - час для того, щоб привести в порядок ніжки, підготувавши їх до відкритому взутті. У тому випадку, коли ви зважилися втілити найсвіжіші ідеї в дизайні для педикюру, рекомендуємо звернутися в салон краси BloomNails. Досвідчені майстри подбають про красу і здоров'я ваших ніжок.

Весна - це час, коли природа наповнюється фарбами. Цю ідею дизайнери пропонують втілити в педикюрі. Ніжні, пастельні відтінки будуть відмінним вибором в даному випадку. Безумовно, для втілення всіх ідей необхідно довіритися майстру, який зробить ніжки доглянутими, підготувавши їх до педикюру. Перш за все, віддаляється кутикула, задирки, загрубілі шкіра. Нігтям надають однакову довжину і акуратний зовнішній вигляд. Тільки після цього можна приступати безпосередньо до нанесення покриття на нігті.

Педикюр малюнки - актуальна тенденція, яка характерна для нового сезону. Трендовими є такі варіанти малюнків:

  • геометричні строгі лінії;
  • тваринний принт;
  • квіткові мотиви.

Квіткові візерунки є найбільш актуальними в весняний період. При цьому квітка може бути намальований як на одному, так і на всіх нігтях. Такі зображення виглядають особливо ніжно і романтично, коли представлені в пастельних тонах. Для того щоб вийшов справжній шедевр, рекомендуємо відвідати салон краси, де досвідчений майстер втілить всі ідеї найкращим чином.

Модна тенденція 2022 року - хижі візерунки на нігтях. Візерунки, що зображують забарвлення зебри, леопарда, тигрові смужки - такі малюнки не залишать байдужим жодного чоловіка. Хижий принт може наноситися як на один, так і на всі нігті. Крім того, тваринні принти прекрасно поєднуються з трендовим френчем.

Не менш популярні малюнки - геометричні лінії і візерунки. З одного боку, це не найскладніший вибір. Однак геометричні візерунки є головним трендом весни 2022 року. На нігті можуть наноситися зображення квадратів, ліній, зигзагів або ромбів. Також існує можливість поєднувати декілька відтінків і кольорів.

Педикюр весна: модні відтінки та кольори

Незмінний лідер педикюру 2022 року - червоний і всі його відтінки. У поєднанні з матовим фінішем червоний відтінок буде виглядати розкішно. Педикюр рожевий - не менше трендовий вибір для весняного оформлення нагідок. За допомогою рожевого кольору і його варіацій існує можливість створити ніжний варіант педикюру, який буде особливо популярним в весняний період.

Педикюр червоний підходить як молодим дівчатам, так і жінкам постарше. Його варіації можуть бути різноманітними. Червоний відтінок у поєднанні з френчем - класичний варіант елегантного педикюру. Суперстильний червоний педикюр може виконуватися в поєднанні з фольгою, глітером, а також іншими декоративними елементами.

Відтінки срібла і золота не менш популярні в новому сезоні. З їх допомогою майстер допоможе створити святкові варіанти педикюру, які підкорять всіх оточуючих. Срібло може комбінуватися з дзеркальним покриттям. Золотий відтінок - зі стразами і блискітками.

Синій колір і його всілякі відтінки - тренд 2022 року. Педикюр, виконаний з використанням аквамаринового, бірюзового, блакитного відтінків, найкращим чином поєднується з весняної відкритою взуттям. Безпрограшний варіант - використання чорного кольору для весняного манікюру. Чорний колір може бути як матовим, так і глянсовим. Блискітки і стрази - такі елементи декору відмінно доповнять чорний відтінок педикюру.

в інтернет-магазин Зателефонувати