Останні новини у beauty-сфері

Особливості шугарингу

Назад у блог
Особливості шугарингу
27 / 10 / 20

Шугарінг – це процедура видалення волосся на тілі за допомогою цукрової консистенції. Це один із сучасних методів депіляції, у якого дійсно багато переваг.

Особливості шугарінгу та показання до процедури 


Матеріалом для шугарінгу є густий цукровий розчин. У його рецептурі може брати участь лимонний сік. Склад наноситься на волосяні ділянки, потім на нього накладається спеціальна матерія/смужки, а після остигання різким рухом видаляється разом із сиропом та волосками.

Цукрова депіляція – це жіноча процедура. Чоловіки нерідко вдаються до неї з різних причин. Це хороший спосіб підготуватися до відпустки, свята, літа і просто доглядати за собою цілий рік.

Процедура шугарінгу здається зрозумілою та простою. Однак це все ж таки професійна послуга, а не домашня, і ось чому:

  • Важливо вміти правильно готувати склад – для цього потрібні всі умови, посуд та матеріали. Нерідко спроби самостійного приготування закінчуються опіками та зіпсованим матеріалом.
  • Самостійна депіляція зовсім не комфортна. Не в кожну зону зручно дістати самостійно для якісної обробки. Віддалене пучками волосся аж ніяк не робить жінку або чоловіка привабливішим. Майстер же видаляє все до єдиної волосинки, не пропускаючи. Якщо якесь волосся не пішли, його обробляють точково за допомогою пінцету.
  • Техніка видалення волосся потребує навичок. Завдання депіляції – видалити волосся з коренем, а не просто обламати його довжину, адже на завтра вже з'явиться легка щетина. Щоб тонке волосся пішло з першого разу, а товсте і щільне – максимально безболісно, ​​майстри навчаються на курсах і в школах, багато разів відпрацьовуючи техніку на практиці. 

Щоб цукрова депіляція сподобалася вам і дала очікуваний ефект, рекомендуємо почати знайомство саме з салонної процедури, а не домашньої.                                                                      

  • Види паст для шугарінгу

Для проведення процедури м'яко та безболісно майстри нашого салону вибирають певний вид пасти:

  • З високою щільністю – для ніжних чутливих ділянок (обличчя та зона бікіні).
  • Густі універсальні для обробки всіх зон.
  • Зі середньою щільністю – універсальна паста для всіх типів шкіри.
  • М'які та еластичні – використовуються для нанесення на прямі ділянки тіла (тварини, ноги, руки). 

Особливості проведення шугарінгу в салоні краси

Існує кілька професійних технік нанесення пасти та її видалення зі шкіри:

  • Класика – для техніки застосовуються всі види пасти. Знімаються вони мануально, тобто пальцями.
  • Мануальна + аплікатор - техніка використовується в літню пору року, а також застосовується для клієнтів з підвищеною пітливістю. Поверх пасти накладається аплікація, яка різко зривається у напрямку зростання волосся.
  • Бандажна – такий шугарінг у салоні краси нагадує воскову процедуру. Для нанесення використовуються шпатель та спеціальні смужки. Техніка актуальна для довгого волосся, а також для зон з обмеженим дос

Переваги шугарінгу та догляд після процедури:

Тривалий ефект. Найчастіше після цукрової депіляції волосся не вростає і не відростає занадто швидко. Абсолютно гладка шкіра радуватиме вас мінімум 2 тижні.
Мінімум неприємних відчуттів. Під час процедури склад не прилипає до шкіри, фіксуючись лише на волосинках. Це означає, що виключені гематоми та почервоніння.
Підходить усім без винятків. Шугарінг немає протипоказань. Він дозволений усім жінкам та чоловікам, навіть із ознаками варикозного розширення.
Для будь-якої зони. Шугаринг можна робити на будь-якій частині тіла - і там, де волоски тонкі світлі, і там, де вони більш потовщені.
Після процедури важливо живити та зволожувати шкіру, не допускати її пересихання. Використовуйте професійні олії для тіла та креми, що надають сяйва, що наповнюють вітамінами та мікроелементами.     

Особливості проведення шугарінгу в салоні краси 

Існує кілька професійних технік нанесення пасти та її видалення зі шкіри:

  • Класика – для техніки застосовуються всі види пасти. Знімаються вони мануально, тобто пальцями.
  • Мануальна + аплікатор - техніка використовується в літню пору року, а також застосовується для клієнтів з підвищеною пітливістю. Поверх пасти накладається аплікація, яка різко зривається у напрямку зростання волосся.
  • Бандажна – такий шугарінг у салоні краси нагадує воскову процедуру. Для нанесення використовуються шпатель та спеціальні смужки. Техніка актуальна для довгого волосся, а також для зон з обмеженим доступом.
  •                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 Особенности шугаринга

Переваги шугарінгу та догляд після процедури:

  • Тривалий ефект. Найчастіше після цукрової депіляції волосся не вростає і не відростає занадто швидко. Абсолютно гладка шкіра радуватиме вас мінімум 2 тижні.
  • Мінімум неприємних відчуттів. Під час процедури склад не прилипає до шкіри, фіксуючись лише на волосинках. Це означає, що виключені гематоми та почервоніння.
  • Підходить усім без винятків. Шугарінг немає протипоказань. Він дозволений усім жінкам та чоловікам, навіть із ознаками варикозного розширення.
  • Для будь-якої зони. Шугаринг можна робити на будь-якій частині тіла - і там, де волоски тонкі світлі, і там, де вони більш потовщені.
  • Після процедури важливо живити та зволожувати шкіру, не допускати її пересихання. Використовуйте професійні олії для тіла та креми, що надають сяйва, що наповнюють вітамінами та мікроелементами.
в інтернет-магазин Зателефонувати