Останні новини у beauty-сфері

Нарощування вій 2д: особливості та переваги

Назад у блог
Нарощування вій 2д: особливості та переваги
20 / 02 / 20

Для того щоб виглядати привабливо в будь-якій ситуації, зовсім не обов'язково використовувати велику кількість різної косметики. Досить звернутися до професійного лешмейкеру, який виконає 2д нарощування вій. На відміну від класичного нарощування, даний підхід дозволяє створити подвійний ефект густоти вій, зробивши результат максимально натуральним.

Дана техніка нарощування вій інноваційна. Вона має безліч відзнак від класичного способу, а також має цілу низку переваг. Особливості виконання даної процедури полягають в наступному:

  • до одній вії приклеюються дві додаткові;
  • пучок для нарощування містить дві вії, які розгорнуті в різні боки (дозволяє досягти ефекту додаткової густоти);
  • результат роботи - максимально натуральний, привабливий погляд.

У тому випадку, коли вії мають різну від природи довжину і невелику густоту, дана процедура дозволяє усунути невиразний погляд, зробивши його більш привабливим. Додаткові вії відрізняються комфортністю використання, оскільки не мають великих відмінностей від натуральних волосків.

Дана техніка нарощування може виконуватися двома способами. У першому випадку мова йде про японський спосіб нарощування, коли майстер приклеює два волоска по черзі. В результаті формується ідеальний пучок з двох додаткових вій. Даний підхід вимагає більше вільного часу. Пучковий спосіб нарощування передбачає використання готових пучків. У такому випадку процедура вимагає трохи часу. Незалежно від обраного способу нарощування процедура вимагає високої кваліфікації майстра. Для того щоб уникнути небажаного ефекту, а також гарантовано отримати приголомшливий результат, найкраще підібрати салон краси з позитивними відгуками. Рекомендуємо звернутися до майстра салону BloomNails.

Щоб отримати кращий результат, майстер оцінює стан вій перед процедурою нарощування. Крім того, спільно з майстром клієнтка визначає бажану довжину, вигин і бажаний ефект від процедури. На першому етапі роботи відбувається очищення вій від макіяжу. Потім майстер виконує знежирення вій для кращого результату. В процесі роботи застосовуються спеціальні накладки, які розмежовують верхню і нижню лінії вій. Тільки після цього фахівець проводить поетапне приклеювання волосків вій.

Нарощування вій 2d: переваги та особливості догляду

Нарощування вій класика 2д має цілий ряд відмінностей від класичного і 3d підходу. Перш за все, слід зазначити, що класичне нарощування передбачає поресничное приклеювання додаткових волосків. 2d нарощування - кріплення до одній вій двох додаткових волосків. 3d - нарощування трьох додаткових вій до однієї натуральної. Відповідно, класичний підхід буде кращим тільки в тому випадку, коли вії досить густі і довгі від природи. 3d обсяг буде хорошим рішенням тільки в тому випадку, коли необхідно підготуватися до фотосесії.

2d нарощування вій характеризується наступними перевагами:

  • отримання максимально природного результату;
  • походить для повсякденного використання;
  • результат тримається максимально довго, практично не відрізняється від натуральних вій.

Для догляду за віями потрібно запам'ятати нескладні правила. Перш за все, виключити механічний вплив на вії в першу добу після процедури. Також слід уникати впливу високих температур і підвищеної вологості. Необхідно застосовувати косметику на водній основі.

в інтернет-магазин Зателефонувати