Останні новини у beauty-сфері

Тренди 2022: Мода на стрижки з чубчиком

Назад у блог
Тренди 2022: Мода на стрижки з чубчиком
20 / 03 / 20

Чубчик відноситься до найяскравішим елементів в стилі. Вона може як приховати, так і підкреслити недоліки зовнішності. Деякі види допомагають навіть омолодитися і зробити обличчя більш струнким. Мода на стрижки з чубчиком змінюється постійно. Але обов'язково потрібно враховувати будова обличчя і типаж людини, перш ніж змінювати його зовнішній вигляд.

Затребувані тренди 2022: Мода на стрижки з чубчиком

У нинішньому сезоні дуже актуальна пряма чубчик з рівним зрізом. Вона дуже красиво доповнить розпущене волосся. Часто майстри комбінують її з короткими стрижками - боб і каре. Пряма чубчик з рівним зрізом - це ідеальний варіант для власниць тонкого волосся. Адже така стрижка візуально робить волосся більш густим і щільними. Також такий вид чубчика підійде для жінок, у яких дуже високий лоб. Щоб привернути до себе увагу і зробити стиль більш завершеним, можна доповнити її діадемою або обідком.

Асиметрична чубчик буде ідеальним варіантом для представниць слабкої статі, які бажають візуально омолодити особа або надати своєму образу деякої легкості. Зробити асиметричну чубок можна як на довгі, так і короткі волосся. Причому в другому варіанті вона буде виглядати більш виграшно, т. К. Виступає в ролі балансу і трохи витягує обличчя.

Багато дівчат в цьому сезоні звертаються в салон краси Bloomnails, щоб зробити ще одну дуже трендовую стрижку чубчика - півколом або аркою. Цей варіант ідеально поєднується з укороченим або класичним каре. Чубчик в формі арки підходить для жінок з густим волоссям і овальною формою обличчя.

Дуже часто дівчата приходять в салон і не можуть визначитися з тим, який вид стрижки їм вибрати. Стилісти радять в таких випадках робити стрижки з подовженою чубчиком. Такий варіант більш універсальний, т. К. Відкриває трохи особа. Подовжена чубчик не доставляє ніякого дискомфорту, адже її можна заплести в загальну косу або красиво заколоти біля скронь. Все залежить від фантазії дівчини і образу.

Деяким представницям жіночої статі підходять стрижки з косою чубчиком. Такий варіант буде ідеальним для тих, кому потрібно підкоригувати овал обличчя і зробити його більш правильним. Також такий вид стрижки підходить у випадках, коли потрібно трохи зменшити лоб і посилити насичений колір очей. Найкраще такі стрижки виглядають на світловолосих дівчат.

Трендові стрижки на середні волосся з чубчиком

Вже другий сезон поспіль в тренді знаходиться середня довжина волосся, тому багато дівчат звертаються до майстрів саме за такими стрижками. Їх основна перевага - універсальність (можна зробити будь-яку зачіску). Крім цього, середні волосся доставляють менше дискомфорту в порівнянні з довгими (можна рідше мити, мінімальний витрата шампуню і менше плутаються).

Якщо ви хочете зробити стрижку на середні волосся з чубчиком, то в 2022 році актуальним варіантом будуть рвані пасма. Такий варіант підходить лише сміливим дівчатам, які не бояться експериментів. Якщо ж ви не готові до різких змін, то краще відмовитися від чубчика.

У процесі створення чубчика з рваними пасмами майстер буде використовувати технологію филировки. При цьому створюється багаторівнева форма, за допомогою якої можна підкоригувати обсяг волосся або надати легкого бунтарства образу.

Дуже добре виглядають стрижки з довгою чубчиком. Це ідеальний варіант для дівчат з великим лобом або квадратної форми обличчя. За допомогою такої стрижки можна зробити образ більш легким і збалансованим. Крім цього, довгу чубок, при необхідності, можна прибрати в хвіст або косу.

Якщо ви зважилися на кардинальні зміни у зовнішності, то ми очікуємо вас в салоні краси Bloomnails. Наші майстри з легкістю виконають всі ваші побажання.

в інтернет-магазин Зателефонувати