Останні новини у beauty-сфері

Манікюр омбре: трендові ідеї 2022

Назад у блог
Манікюр омбре: трендові ідеї 2022
20 / 02 / 20

У новому 2022 сезоні омбре манікюр - це рішення, яке дозволяє створити стильний образ. Такий манікюр не залишить байдужою жодну представницю прекрасної статі. Омбр прекрасно виглядає на нігтики будь-якої довжини. Майстри салону краси BloomNails допоможуть втілити будь-які ідеї градиентного манікюру, виконавши його на професійному рівні.

Манікюр омбре може виконуватися як в класичному варіанті, так і в оригінальному виконанні, з елементами декору. Ефект градієнта, або переходу від одного кольору до іншого, може виконуватися як у вертикальному, так і в горизонтальному вигляді. З метою створення необхідного ефекту майстер манікюру використовує два відтінки лаку. Щоб перетворити й видозмінити градієнтний дизайн, майстер може скористатися одним з варіантів декору, таким як камені, стрази або блискітки.

Манікюр омбре з блискітками і інші трендові варіанти

Манікюр омбре шелак - відмінне рішення для стильного і стійкого манікюру. Дане покриття не має негативного впливу на нігтьову пластину, при цьому виглядає бездоганно. Для отримання ефекту майстер використовує кілька кольорів шелаку. Довжина і форма нігтів можуть бути абсолютно різними. Результат роботи залежить від побажання клієнтки і її смаків.

Френч - це класичний вид манікюру, який виглядає безпрограшно в будь-якій ситуації. Для отримання необхідного ефекту майстер використовує один з відтінків лаку, який поступово переходить в білий кінчик нігтя. При необхідності манікюр омбре френч може бути доповнений такими декоративними елементами, як стрази або блискітки. Омбр френч може виконуватися в будь-яких відтінках, як пастельних, так і більш сміливих кольорах. Френч омбре підходить до будь-якого образу, тому є одним з кращих варіантів манікюру.

Дизайнери рекомендують поєднувати манікюр омбре з малюнками і строгими геометричними лініями. Не менш популярний варіант для манікюру - хромований і дзеркальний ефект манікюру в поєднанні з градієнтом. Манікюр омбре з блискітками - відмінний варіант для створення святкового образу. Блискітки найчастіше наносяться на кінчик нігтя. Таким чином вдається отримати яскравий, оригінальний манікюр.

Метод найшвидшого манікюр: кращі ідеї 2022 року

Метод найшвидшого манікюр гель лаком може бути виконаний в горизонтальному і вертикальному вигляді. Горизонтальне виконання градиентного манікюру є класичним. Для цього майстер використовує кілька кольорів або ж кілька відтінків в рамках одного кольору. Вертикальний градієнт не менше популярний, найчастіше він виконується на декількох нігтях. За бажанням клієнтки майстер покриває нігтики відтінками, які створюють трендовий ефект градієнта. Не менш популярні новинки в оформленні манікюру за допомогою градієнта:

  • градієнт від центру нігтя;
  • омбре з кутовим градієнтом;
  • хромований градієнт;
  • градієнт зі стразами;
  • градієнт з глітером.

Градієнт від центру нігтя - тренд 2022 року, який відрізняється оригінальним зовнішнім виглядом. Не менш популярний манікюр - з градієнтом по діагоналі нігтя. Хромований або металевий ефект в поєднанні з градієнтом може виконуватися на все або на один ніготь. Крім того, в такій техніці може використовуватися дзеркальне покриття. Для отримання святкового манікюру майстер може використовувати стрази. Декором найчастіше виділяють один ніготь. Таким чином вдається уникнути вульгарного зовнішнього вигляду нігтів. Для отримання ідеального манікюру в цій техніці рекомендуємо звернутися в салон краси до досвідченого майстра.

в інтернет-магазин Зателефонувати