Останні новини у beauty-сфері

Макіяж для блондинок 2022: нелегкий вибір

Назад у блог
Макіяж для блондинок 2022: нелегкий вибір
21 / 01 / 20

Для блондинок немає стандартів макіяжу. Цей тип є найбільш універсальним щодо косметики, що дозволяє грати з тінями та текстурами відповідно до ваших бажань. Але якщо мова заходить про денний або вечірній професійний макіяж, слід звернути увагу на рекомендації, які допоможуть бути красивою в новому 2022 році.

Специфіка зовнішності 


Природні блондинки мають особливу виразну зовнішність, але цей «подарунок долі» часто грає з ними злий жарт. Наприклад, дуже агресивний, що викликає або яскравий макіяж очей, просто приховає всі переваги вашої природної краси. Тому потрібно звертати увагу на те, чи є ваш макіяж гармонійним та виразним чи живе своїм життям, незалежно від зовнішності. Потрібно враховувати овал обличчя, довжину волосся і навіть стиль одягу.

Найважливішим питанням, яке потрібно враховувати при виборі макіяжу блондинкам, це колір очей. Саме на це потрібно звертати увагу насамперед, щоб косметика виглядала адекватно та красиво. Не можна забувати і головне правило: якщо блондинка натуральна, то потрібно спиратися на колір очей, а якщо волосся пофарбоване – то колір шкіри.

Макіяж для блондинок із зеленими очима 


Дівчата із зеленими очима повинні використовувати бежевий, зелений, золотий, коричневий, персиковий та сірий кольори. Мед та пшениця також можуть використовуватися для створення прекрасного образу. Краса зелених очей може відбиватися фіолетовими відтінками, а блакитних, рожевих і блакитних відтінків краще позбутися. Лінія очей повинна бути чорною, а для губ ви можете вибрати між червоними та кораловими відтінками.

Макіяж для блондинки

Макіяж для блондинок з карими очима 


Для блондинок з карими очима найбільш підходящими кольорами будуть світло-рожевий, золотистий, коричневий та бежевий. Макіяж блондинок з карими очима може включати сині та бронзові відтінки для очей, а туш найкраще вибрати коричневу. Дівчатам з карими очима варто звернути увагу на відтінки рубіна та червоного в косметиці, а світло-рожева помада стане чудовим вибором на кожен день.

Макіяж для блондинок із блакитними очима                        Макияж для блондинки


Дівчатам із яскраво-блакитними очима варто звернути увагу на відтінки синього, блакитного, сірого та сріблястого, а також вибрати коричневу або синю туш для вій. Якщо у дівчини бліде обличчя, слід вибрати рожеву або пастельну помаду. Для таких блондинок рекомендується використовувати синю або блакитну косметику на додаток до золотистих та коричневих відтінків. Ви повинні вибрати коралову, персикову або рожеву помаду. Симпатична світловолоса жінка може сміливо наносити сині відтінки та вибирати рожеву або світло-рожеву помаду.

Макіяж для блондинок із сірими очима 


Якщо у вас сірі очі, скажіть «так» блакитним та синім відтінкам, сірій підводці та синій туші. Дівчатам у сірому або платиновому кольорі волосся слід спробувати коричневі олівці, а дівчатам з волоссям ніжного відтінку пшеничного – блакитні або металеві кольори. Власники теплих відтінків шкіри можуть використовувати світло-сірий та білий кольори при створенні макіяжу – вони доповнять та зігріють образ. Незалежно від відтінків шкіри та волосся, дівчата із сірими очима можуть використовувати пастельно-рожеву помаду або напівпрозорий блиск для губ.

в інтернет-магазин Зателефонувати