Останні новини у beauty-сфері

Догляд за губами взимку: на що звернути увагу?

Назад у блог
Догляд за губами взимку: на що звернути увагу?
15 / 01 / 21

Морозний сезон вносить корективи в життя будь-якої сучасної людини. Особливої ​​уваги заслуговує наша шкіра, вплив льодового вітру на яку завжди призводить до негативних результатів, якщо не потурбуватися про її додатковий захист. Правильний догляд за губами взимку стане гарантією того, що вони збережуть бездоганний зовнішній вигляд і не будуть доставляти дискомфорт. Доглядати ніжну шкіру губ нескладно, якщо грамотно підібрати косметичні засоби і дотримуватися нескладних рекомендацій.

Основні правила догляду за губами взимку


З настанням холодів губи зазвичай набувають додаткової сухості, що вважається закономірним явищем. Причиною пересихання є низькотемпературний режим або різка зміна погодних умов. Результатом стає лущення та поява тріщин, після чого губи починають хворіти. Щоб унеможливити подібний розвиток подій, необхідно організувати належний догляд за губами. Сучасна косметика дозволить досягти результату навіть у домашніх умовах.

Зимовий догляд за губами полягає у дотриманні наступних правил:

  • Відмовтеся від звички облизувати губи, виходячи надвір. Морозне повітря провокує швидке випаровування слини, що призводить до висихання шкірного покриву.
  • Не треба кусати губи. Навіть невеликі пошкодження можуть перетворитися на тріщини або призвести до запального процесу.
  • Змініть свій раціон. До нього слід додати продукти, які багаті на вітаміни і мінерали.
  • Під час видалення макіяжу не забувайте про губи. Для видалення помади можна використовувати гелі, лосьйони або міцелярну воду.
  • Губам потрібен щоденний масаж. Для цього використовуйте зубну щітку з м'яким ворсом.

Щоб підвищити ефективність заходів щодо зволоження губ та їхнього захисту в зимовий період, необхідно усунути причини зневоднення організму. Для цього зробіть обов'язковим правилом вживання щонайменше 1,5 літра чистої води на добу. Ніжну шкіру можна зволожити за допомогою косметики. Завдяки дотриманню цих простих правил можна швидко скоротити загрозу пересихання губ до мінімуму.

Яким має бути догляд за губами в холодну пору року?


Зволоження губ взимку відіграє важливу роль у підтримці їхнього здоров'я та привабливого вигляду протягом усього року. Тому треба приділити увагу кожному нюансу, починаючи від власних звичок і закінчуючи раціоном харчування. Якщо ви користуєтеся гігієнічною помадою, то не проґавте можливість ще раз вивчити її склад. У ряді випадків проблема, яка призводить до пересихання, пов'язана з низькою якістю косметики. Найкраще підійде помада, яка містить органічні інгредієнти та велику кількість вітамінів А, Е, С, F. Такі засоби дозволяють уникнути пересихання шкіри, що відбувається під дією низьких температур та сильного вітру.

Правильний догляд за губами взимку буде можливим лише завдяки регулярному проведенню косметичних процедур, багато з яких легко виконати самостійно. Проблема сухості шкіри може бути викликана поганою циркуляцією крові, яка доставляє поживні речовини до клітин шкіри. Щоб поліпшити цей процес, можна скористатися скрабом.

 

  Уход за губами зимой

Ефект від цієї процедури, яка допомагає позбутися відмерлих клітин, буде помітний вже після першого разу. Повторювати обробку губ скрабом слід 1-2 рази на тиждень. Для приготування складу використовуйте мед та цукор, які потім потрібно перетерти з декількома краплями оливкової олії. Цю суміш потрібно нанести на поверхню шкіри масажними рухами. Цукор швидко розчиняється на поверхні губ, після чого можна видалити скраб, використовуючи м'які серветки без ворсу.

Приділіть пильную увагу техніці вмивання. Часто ми проводимо водні процедури, не знаючи, як вони можуть вплинути на здоров'я шкіри губ. Не наносите мило на чутливі зони, до яких належать губи. У складі багатьох засобів для очищення шкіри міститься саліцилова кислота, яка порушує баланс поживних речовин епідермісу, а також гліцерин, що має здатність ще сильніше висушувати шкірний покрив.

Для зволоження губ сучасні косметичні бренди можуть запропонувати величезний вибір препаратів. Кожен з них має свої особливості, які залежать від складу і способу застосування засобу. Великої популярності користуються корейські засоби для догляду за губами взимку. Це можуть бути спеціальні бальзами для губ або нічні маски для губ. Останні наносять перед сном, а перші можна використовувати протягом дня. Правильно підібраний засіб допоможе не тільки підтримувати губи в ідеальному стані, але й забути про вже існуючі пошкодження та запалення. Для швидкого зволоження можна скористатися гідрогелевим патчем.

Також можна скористатися послугами професіоналів, косметологічних послуг для Вас у салоні Bloom.

в інтернет-магазин Зателефонувати