Останні новини у beauty-сфері

Ніжний манікюр 2022: основні тренди

Назад у блог
Ніжний манікюр 2022: основні тренди
21 / 01 / 20

Ніжний манікюр – це легкість, легкість та романтика. Ці ноти постійно в тренді, тому популярні серед жінок. Манікюр добре виглядає на будь-яких нігтях: коротких, середніх та довгих. Манікюр в ніжному тоні доповнить ваш стандартний звичайний образ, а якщо додати до нього навіть найпростіші декоративні елементи, він відмінно підійде і для святкового заходу.

Не думайте, що манікюр Дніпро ніжний це вузьке поняття. Насправді такий стиль дуже багатогранний і може використовуватися жінками будь-якого віку та іміджу.

Новинки майбутнього сезону 2022 


Виходячи з віянь, у 2022 році на нас чекає ще більше новинок та експериментів. Ось тільки деякі тренди, які, на думку експертів, будуть популярними вже завтра:

  • Манікюр ню. Його основа – пастельний тон. Цей стиль стає дедалі популярнішим. Його полюбили багато дівчат через їхню ніжність і натуральність. Ви можете повністю змінити нігті, при цьому руки набудуть рис елегантності та витонченості. Це варіант універсального манікюру нігтів, що підійде всім. Його вибирають активні люди, які люблять мінімалізм у деталях та в цілому. Суть стилю полягає в наявності прозорих ділянок, які не покриваються лаком будь-якого кольору. До манікюру багато фахівців відносять французький манікюр або місячний стиль. Вибираючи такий манікюр, слід пам'ятати про головне правило – суворе дотримання розмаїття між прозорими та пофарбованими ділянками.
  • Матовий манікюр у пастелі. У 2022 році матові відтінки не втратять своєї актуальності і навіть підкорять нові вершини. Сьогодні створити такий манікюр дуже просто, оскільки в магазинах косметики представлений великий вибір лаків та покриттів такого відтінку. Манікюр добре виглядає на гладких та рівних нігтях.
  • Весняний манікюр. Романтичні люди напевно оцінять квіткові ноти, які будуть відігравати важливу роль у весняно-літньому періоді 2022 року. Досить розставити на певних нігтях квіткові акценти або покрити візерунками всі нігті – і ви вже у тренді 2022 року! Ніжні весняні малюнки виглядають дуже красиво, при цьому комбінуються вони практично з будь-яким лаком і одягом.
  • Ніжний градієнт – один із найкрасивіших стилів. Перехід кольорів можна здійснити у різний спосіб: використовуючи спонж або застосовуючи метод укладання на вологі нігті з наступним змішуванням лаків. Також є можливість використання аерографу.                                                                                                                Нежный маникюр
  • Ніжний манікюр
  •  

Відтінки та додаткові елементи
Щоб отримати ніжний манікюр, можна використати велику гаму кольорових комбінацій. При цьому всі вони мають відрізнятися легкістю та м'якістю. Ніжний манікюр – не просто популярний тренд, а й підходящий варіант для повсякденного життя. Для додаткового оформлення можна використовувати звичайні елементи: стрази, блискітки, пудру

Як і будь-який новий сезон, 2022 рік надихатиме дизайнерів різними нововведеннями. Нові віяння виявляться у насичених кольорах, тонких візерунках та незвичайних ефектах.

Ніжно-рожевий манікюр розписом під мережива. Якщо ви збираєтеся на вечірку, то увімкніть у свій образ стрази на пару нігтів і станьте королевою святкової вечірки.
Ніжно-блакитний манікюр з гель-лаком – це асоціації з відпочинком, сонячним піщаним пляжем та блакитним небом. Він стане чудовим бонусом до курортного стилю.
Літній ніжний манікюр можна зробити не лише у стандартному синьому стилі, але й у бірюзових тонах, які додадуть свіжості та новизни.
Перлинні переливи – чудове рішення зробити акцент на ваших нігтях та привернути до них увагу. Перлинний відтінок чарівний та незабутній, тому вам обов'язково потрібно спробувати його у своєму стилі. 


Ніжний манікюр на короткі нігті 


Ніжний манікюр добре лягає на довгі нігті, але у 2022 дуже багато дівчат з короткими та середніми нігтями також віддадуть йому перевагу. З новинками ніжного манікюру ви можете ознайомитись вже сьогодні. У салоні краси Bloom ви знайдете топові варіанти манікюру, які внесуть у ваш стиль безпосередню кокетливість.

в інтернет-магазин Зателефонувати