Останні новини у beauty-сфері

Манікюр весна 2022: трендові ідеї

Назад у блог
Манікюр весна 2022: трендові ідеї
20 / 02 / 20

Весна - це період оновлень і сміливих експериментів. Наступ теплої пори року - це прекрасний час, коли можна втілити в життя найсміливіші ідеї манікюру. Оновлений весняний манікюр повинен не тільки відповідати віянням моди, але і підкреслювати переваги і настрій. Для цього стилісти підібрали безліч трендових ідей, які припадуть до душі найвибагливішим модницям. У салоні BloomNails працюють виключно професійні майстри манікюру, які втілять в життя найскладніші і сміливі ідеї оформлення манікюру. Результат кропіткої роботи майстра підкорить серце кожної дівчини.

Підбираючи один з варіантів весняного манікюру, можна зупинитися на будь-якій ідеї оформлення, оскільки в новому сезоні немає чітких вимог до модного манікюру. Однак існує кілька підходів і технік, які будуть на піку популярності в весняному сезоні 2022. Серед них:

  • нюдовие, напівпрозорі відтінки;
  • малюнки з елементами рослинності і квітів;
  • блискітки і глиттер;
  • омбре ніжних відтінків;
  • перламутрове покриття;
  • френч в пастельних тонах;
  • зображення птахів і звірів;
  • яскраві квіти на білому тлі.

Безумовно, весняний манікюр може бути яскравих тонів і кольорів. Але в майбутньому сезоні популярними будуть варіанти з пастельними, нюдовимі відтінками. Прозорі візерунки і квіти кращим чином підкреслять весняний настрій. До того ж такі варіанти будуть найкращим вибором для повсякденного манікюру. Флористичні мотиви не менш актуальні в весняному сезоні, особливо зображення тропічних листя на пастельному тлі.

Метод найшвидшого манікюр, виконаний з використанням нюдових відтінків - ідеальне рішення для ніжного весняного манікюру. Відмінний варіант повсякденного манікюру - омбре бежевого кольору, який плавно перейшов в білий на кінчиках нігтів. Ефект північного сяйва, мерехтіння і дзеркала також в списку трендових варіантів весняного манікюру. Безумовно, френч - це класичний манікюр, який доповнить будь-який образ. У поєднанні з декором французький манікюр буде виглядати святково і яскраво.

Малюнки у вигляді пухнастого джмеля, метелики або бджоли - оригінальне рішення, яке дозволить зробити унікальний манікюр. Таке оформлення найкращим чином продемонструє прекрасне почуття стилю. Дизайн аnimal є не менш сміливим. Для кращого виконання рекомендуємо звернутися в салон краси, де працюють професійні майстри. Великий досвід роботи дозволить отримати яскравий варіант, який буде бездоганний для весняного оновлення іміджу.

Манікюр на короткі нігті весна: стильні ідеї

Оскільки в майбутньому сезоні в моді практичність і природність, короткі нігті будуть досить актуальними. Манікюр весняний на короткі нігті повинен оформлятися з метою візуально подовжити нігтики. Існує велика різноманітність ідей для оформлення манікюру на короткі нігті. Френч - класичний варіант для повсякденного манікюру, для ділового або святкового образу. За допомогою декору майстер допоможе перетворити повсякденний френч на витвір мистецтва.

Дівчатам, які віддають перевагу яскравим і незвичайні варіанти манікюру, припаде до душі ідея оформлення нагідок з використанням дзеркальної пудри. Відтінки і кольори в даному випадку можуть бути будь-якими. Трендовим малюнком у весняному сезоні будуть геометричні фігури і узори в різних комбінаціях. Синій, тілесний і бежевий відтінки будуть відмінним рішенням для того, щоб зробити акуратний манікюр на короткі нігті. Це класичний варіант оформлення, який ніколи не виходить з моди. Не менш популярний весняний манікюр з квітами на короткі нігті.

в інтернет-магазин Зателефонувати