Останні новини у beauty-сфері

Актуальні зачіски на 2022 Новий рік

Назад у блог
Актуальні зачіски на 2022 Новий рік
30 / 11 / 20

Новий рік – свято, на яке 365 днів чекають не лише діти, а й дорослі. Особливо це стосується представниць прекрасної статі. Адже саме жінки цього дня намагаються показати себе з найкращого боку: зачіски, макіяж, манікюр. Волосся вважається в багатьох культурах одним з основних показників жіночності та привабливості. І коли ж, як не новорічної ночі, максимально продемонструвати всі свої переваги?

Тренди та правила вибору 


Звичне укладання, нехитрое плетіння або складна зачіска – ось перед яким вибором стоїть кожна представниця прекрасної статі під час зборів на новорічне свято. Зазвичай зі своїми побажаннями дівчата приходять до фахівця та показують готові картинки з мережі. Проте правила вибору зачіски не повинні будуватися виключно на картинці, що сподобалася, з інтернету. Краще порадитися з фахівцем та врахувати усі нюанси майбутнього образу. Перший і найголовніший вирішальний фактор – вбрання:

  • Якщо передбачається, що дама буде в пишній сукні, краще не перевантажувати образ і віддати перевагу легкому симетричному укладання, яке не відволікатиме увагу від основних деталей цибулі.
  • У разі вибору жінкою мінімалістичної сукні/костюму слід звернути увагу на плетіння. Такий новорічної зачіски 2022 можна доповнити образ і зробити його більш хитромудрим.
  • Яскраві сукні з блискітками або паєтками добре виглядають з недбалими локонами. Такі деталі роблять образ завершеним та гармонійним.

Щоб образ був гармонійним, краще звернутися до професіоналів. Вони допоможуть не тільки вибрати зачіску, але й зроблять її стійкішою. Кваліфіковані перукарі використовують у своїй роботі професійні засоби, що допомагають зберегти укладання тривалий час. Це теж дуже зручно, оскільки святкування Нового року не закінчується однієї ночі та 1 січня зазвичай плануються ще заходи. Завдяки якісно виконаній роботі майстра, зачіска збережеться ще тривалий час і позбавить її володарку необхідності відвідувати майстра або самостійно робити щось зі своїм волоссям.

Перукарське мистецтво не стоїть на місці. Майстри постійно знаходять нові рішення, винаходять нові техніки та способи укласти волосся так, щоб модні зачіски на Новий рік виглядали актуально та модно, відповідно до всіх чинних вимог модних тенденцій.

Що стосується вибору зачіски, то тут всі дороги відкриті. Перше, на що слід звернути увагу, це формат заходу. Якщо передбачається стилізована вечірка, слід зробити таке укладання, щоб воно відповідало майбутній темі свята. Що стосується основних антитрендів, то слід відмовитися від занадто складних, хитромудрих моделей з великими начісами, дрібними кучерями та наявністю елементів декору у волоссі, таких як квіти.

Щоб укладання виглядало стильно, слід звернути увагу на такі тенденції:

  • Натуральність та невимушеність. Перше, що слід враховувати, – зачіска має бути “живою”. Минули часи, коли тонна лаку на волоссі була привабливою і красивою.
  • М'якість. Легкі пляжні локони зроблять будь-який образ максимально жіночним.
  • Недбалість. Варіант "встала і пішла" тут не працює. Весь "хаос" має бути чітко спланований.
  • Вузлики та пучки. Найпростіший і найулюбленіший варіант зачісок кожної модниці, який чудово підійде і для новорічної ночі, особливо якщо додати в нього невелике плетіння, гарний бант або стильну шпильку.
  • Коса. Варіант, який вже кілька сезонів є найпопулярнішим і найпростішим у виконанні, має місце і під час Нового року теж.

Окрема категорія – зачіски для короткого волосся на 2022 рік Новий рік. Невелика довжина залишає менше місця для фантазії, тому всі фахівці в один голос твердять, що найкраще рішення – недбале укладання або м'які локони. Такі новорічні зачіски на коротке волосся підійдуть під будь-яке вбрання і зроблять вечір максимально комфортним.

Зачіски для довгого волосся на 2022 рік Новий рік

Прически на Новый Год 2021Новогодние прически 2021

Новорічна зачіска для довгого волосся – завжди проблема для їх власниць. Адже зібрати велику довжину в єдину стильну форму і при цьому зробити зачіску стабільною – завдання не з легких навіть для професіонала. На допомогу прийшли сучасні тренди: ніяких хитромудрих укладок і великої кількості декору. Найпопулярнішими вважаються такі варіанти:

  • бант із волосся;
  • гніздо;
  • "дулька";
  • хвіст;
  • коси різних видів;
  • зачіска у грецькому стилі.

Тонкостей і нюансів при виборі зачіски – безліч, тому людина, яка не є професіоналом у цій сфері, просто не зможе підібрати та виконати стильне, красиве та стійке укладання. Щоб новорічний образ та настрій не були зіпсовані, краще довірити стрижку в салоні краси кваліфікованому майстру та насолоджуватися результатом. Також у нашому інтернет-магазині косметики BLOOM ви з легкістю підберете свій ідеальний косметичний продукт для догляду за волоссям!

в інтернет-магазин Зателефонувати